İlk kazamı yapmış bulunmaktayım :)

geçmiş olsun kardeş driftim varken seni takip ediyordum epey kilometre yapmıştın.

Ben de kaza yaptım benim kask ve eldiven vardı ağır bir kazaydı ama bana bir şey olmadı yalnız motorda 2000-2500 civarı hasar var:D garibim yatıyor garajda öylece. Dağ gibi motorun düştüğü hale bak.

Sagolun sizede gecmis olsun birseyinizin olmamasina sevindim motorda epey masraf varmis insallah en kisa zamanda yaptirirsin benimde dunden beri.motorum yok canim cok sıkılıyor :S

Burak sanada gecmis olsun burda olmana sevindim :) birseyin yoktur ins.

Ilker korna calmayi birak freni sıkmaya zaman bulamadim dedigin gibi canbaz isi bu isler :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bende ilk kazamı 1-2 ay önce yaptım ama kimsenin suçu yok kaldırıma gömdüm sağ motor kapağı delindi 1 gün öncede yağı değişmiştim hepsi boşaldı ne kadar koydu anlatamam. Ama dizlik eldiven ve kask vardı Allah'a şükür üç yerden hasarla atlattım. Dizliklerin önemini o zaman anlıyorsun eğer dizlik olmayaydı o gün pert olurdum büyük ihtimal. Sağolsun ybr250li bir abimde acile götürdü ama sadece çok teşekkür ederim diyebildim o anki kafayla ayıp oldu. Ama kaza yapmanın hasarlar hariç güzel yanıysa öğrenci olarak hayatın düzlüğünden kurtulup farklı birşey yapmış oluyorsun birde anı oluyor. Motoruda ben yaptım 200 küsür liraya çıktım işin içinden.

Sagolun sizedeGecmis olsun :) hem kaza yapip motorla hastaneye gitmekte ayri olay :D siz yine ucuz yirtmissiniz

motoru yaptırdım bugün tekrar yollara döndüm buda kaskımın son hali ortalama 60 70 ile kaza yaptım sanırım bacağımın arabaya vurmasını beni ne kadar yavaşlattı orasını bilmiyorum

öncelikle çok çok geçmiş olsun kardesım en önemli şey motorda kask dikkat ve tabiki korna kornayı kesinlikle kullan parmağın alıssın en ufak seyde korna çalmakdan çekinme Allahım birdaha kaza bela vermesin

Sagolun hepimize ins tesekkurler kornayi degil freni sıkıcak zaman bulamadim malesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar