İlk kazamı yapmış bulunmaktayım :)

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni eve taşındık benim okul kıyafetlerini diğer evde kalmış hemen motorla çarşı içine gidip kıyafetlerimi almak istedim yol çift şerit çift yönlü önümdeki fiorino sola sinyal verdi dönmek için sonra sağda bir boşluk var arkada araba varsa virajı dönmek isteyenler orda bekliyor oraya yanaştı bende sola sinyal verdim soldan geçeyim die oda beni görmemiş en son onu dönerken gördüm kaçmaya çalıştım ama motor kurtuldu bacağım lastiğe birde tampona vurmuş yüz üstü düştüm ls2 nin vizor soyulmuş ellerde ayakta soyulma var bide bacağım ağrıyor aceleden eldivenleri filan giymemiştim sadece kask arabbadakiler hemen indi ambulans filan çağırdı hastaneye gittik sağolsunlar çok yardım ettiler eve kadar getirdiler

Geçmiş olsun dostum, hastanede gerekli tetkikler yapıldı mı?

sağoalsın :) bi röntgen çektiler birde kan tahlili yaralara pansuman bile yapılmadı gerek yok dedi anlamadım şimdi motorda 600 küsür lira masraf var nasıl karşılancak bilmiyorum

Geçmiş olsun ben böyle durumlarda kornayı kesik kesik öttürüyorumki görmedim demezlik yapmasın bir sürü uğraş dur ondan sonra :)

sağolun ben gördü sandım sola dönücekti sinyalini verdi sonra sağa yanaştı bende sağa yanaşınca aynadan gördü sandım

Geçmiş olsun Mertcan Allah daha büyüğünü göstermesin :cat:

çok geçmiş olsun
sigorta aracılığıyla hata oranına göre karşılanır

şimdi diğer araç sahibi kendi sigorta şirketiyle görüşücekti bu akşam hata oranını nasıl tespit edebiliriz tutanak filan tutamadım ama polis geldi olay yerine

öncelikle geçmiş olsun
ben de merak ediyorum. örneğin düştüm kalkıp tutanak tutcak halim yok. adam kafasına göre tutanak tutup bizi haksız da gösterebilir polis gelip kafasına öre önyargılı da davranabilir. ben yunusların gelmesi taraftarıyım. motorcuların halinden anlıyorlar. hadi düzgün bi şekilde tuttular tutanağı nerden alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar