İlk Kazamı Bugün Yaptım..! :(

arkadaşlar bugun akşama kadar evde oturmaktan usandım ve motoruma atlayıp çarşıya gittim önce şu gariban motorun karnını bir doyurayım dedim ve benzin istasyonuna girdim tam benzini aldım istasyondan çıkarkan sol arka tarafıma dönüp yola baktım gelen araba varmı diye.. baktım gelen araba yok..önüme döndüğüm anda bir toros ticari taksi beliri verdi..Ve o panikle ani fren yaptım. (daha önceki açtığım konudaki gibi yine ön frene fazla bastım) ve motorun önü biraz kaydı ve arabanın sol ön tekerleğin üzerinden vurdum...torosun ön çamurluk çöktü..ben yere düşmedim..motor ayağımın üzerine yattı tam arabanın önüne..bacağımda eğzos dan dolayı 2 yerde yanık var adamın arabasında da 120 tl masraf yarın onu ödeyeceğim.. :S :salut: :salut: :salut:

herkese iyi geceler..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun kaza denilen şey bir anlık olay işte, keşke o torosun önü kopsaydıda senin ayağın yanmasaydı, yanık herşeyden kötüdür, çok geçmiş olsun, bunuda bir tecrübe olarak anımsarsın artık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun ilk kazayı ucuz atlatmışsın.Allah beterinden korusun.

kardeşim geçmiş olsun. en büyük kazan bu olsun. bak ben alt tarafı motoru tutamadım dirseğim kırıldı Allah acil şifa versin ii geceler

geçmiş olsun.. arka frene hiç mi basmadın? ayrıca sigorta karşılamıyor mu vurduğun arabanın masrafını? @ertan333 sanada geçmiş olsun :rendeer:

Geçmiş olsun.

Kazadan gerekli dersleri çıkarırsak, daha kötülerini yapma riskimizi azaltırız.

Geçmiş olsun, motor, araba tamir olur bu iş biter. Sende kalıcı hasar olmaması senin açından sevindirici..

sadece dıkkat arkadan aracgelıyormu derken ondekıne carpıyorsun hepımız yasayabılırız cok gecmıs olsun kardes verılmıs sadakan varmıs kazasız surusler

Kardeşim geçmiş olsun allah beterinden korusun, benim bir sözüm vardır küçük musibetler büyük kazaları engeller diye daha büyük bir kaza yapmadığın için şükretmelisin tabi motor kullanmak sadece şükretme işi değil herzaman dikkatli olmalısın tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun ...

Dua etki Bebek - Ortaköy 'de falan oturupta bir porche veya ferrari ye falan çarpmamışsın :queen:

Gecmiş olsun. Sen neden adamın hasarını oduyorsun anlamadım. Trafik sıgortan yokmu ?

tutun bi tutanak kaza oluşunu doğru bir şekilde çizin adam da gidip sigortadan alsın parasını.

arkadaşlar bugun akşama kadar evde oturmaktan usandım ve motoruma atlayıp çarşıya gittim önce şu gariban motorun karnını bir doyurayım dedim ve benzin istasyonuna girdim tam benzini aldım istasyondan çıkarkan sol arka tarafıma dönüp yola baktım gelen araba varmı diye.. baktım gelen araba yok..önüme döndüğüm anda bir toros ticari taksi beliri verdi..Ve o panikle ani fren yaptım. (daha önceki açtığım konudaki gibi yine ön frene fazla bastım) ve motorun önü biraz kaydı ve arabanın sol ön tekerleğin üzerinden vurdum...torosun ön çamurluk çöktü..ben yere düşmedim..motor ayağımın üzerine yattı tam arabanın önüne..bacağımda eğzos dan dolayı 2 yerde yanık var adamın arabasında da 120 tl masraf yarın onu ödeyeceğim.. :S :salut: :salut: :salut:

herkese iyi geceler..!

neden ödüyorsun ki tutun tutanak sigortan ödesin :)

geçmiş olsun,
sigortaya neden para ödüyoruz bu işler için değilmi kullan sigortayı ordan ödensin.

bence ön freni tepkilemeye alışana kadar çok az yumuşat bende öyle yaptım ilk başta sonra arka frenle bereber kullanmaya alışmanda hayati fayda var.
birde şortlanmı bindinde bacağın yandı ben 30 derecede bile kot pantalon ve montlan biniyorum mağlum kaportamız bedenimiz motorda terlesemde sorun değil şortla bindiysen bence vazgeç kot pantalon giy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar