İlk kazamı bu salı günü sadabad viydüğünde yaptım

geçmiş olsun arkadaşım. verilmiş sadakan varmış. sende çok birşey yoktur umarım.

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah o sürücü bulunur, sende birşey yok ya?

Trafikte 4 şeyden korkacaksın genellikle. Bunların içinde çok iyi insanlarda var şeytan olanlarda var ama çoğunluğu şeytan. Lütfen bu araçları kullanan arkadaşlarım tepki göstermesin.

1)MİNİBÜS)
bu ilk iki araç 1.cilik için devamlı yarışıyorlar ( bunlarında çoğu)
2)Taksi )

3)Kamyonet, kangoo, tarzı araba kullananların çoğu
4)Şahin, kartal sürücülerinin çoğu

Gözlemediğim kadarıyla bunlar. Bunlara daha çok dikkat edin. Bunları kullanan arkadaşlarım varsa tepki göstermesinler lütfen.
Saygılar..

Kardeş geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın... Bu arada forrap kardeşime katılıyorum açık açık küfür yazmak hoş olmuyo her ne kadar bunları haketselerde biz burada seviyemizi koruyalım... Herkese kazasız ve keyifli sürüşler

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Geçmiş olsun arkadaşım Allah kimsenin başına kaza bela vermesin:pale:

sağoılun arkadaşlar malesef plakayı alamadım o ara düşüp sürüklenmekle meşguldüm:pr: çok ucuz atlattım otobanda kaza iyiki 70 le gidiordum kendime kural edinmiştim zaten şimdi valla tüm yol isteyen ve kıçıma yapışanlara yol vericem.Bi rs151 bullanıcısı arkadaşımız durdu sağola.Şoku zor atlattım adam ademeyi unuttum plakasını alk die neyse bu arada anladımki ybr taşş gibi motormuş sadece gönyesi mi neyi bozulmuş 100 kaada prese girdi şimdi dreksyon düz elciğimn kenarındaki parlak şey kırılmış başka hiç bişi yok allahtan.Allaha ve beni 25 m sürüklenirken motor altında bırakmayan kappaq ve motor koruma demirine dua ediyorum.

TEM kazası affetmez kardeşim...şanslıymışsınki arkadan gelen bir arabaya denk gelmedin...viyadük emniyet şeridide köprü olduğundan dardır...hangi şeritdeydin en sağdamı yoksa emniyetdemi...

gecmiş olsun arkadasım umarım bu son olur bir daha hiç düsmezsin bu sitedeki herkesi Allah korusun kazadan nazardan beladan memleket katil dolu insanlıktan nasiplerini almamış yaratıklar insan evladı değil analar doğurmamış bunları nasıl bi kişiliktir, bunları yargılamaya kalksan cezaevi değil hastaneye yatırırlar akli dengesi bozuk insanlar. Allah kimseyi şaşırtmasın. Tekrar tekrar gecmiş olsun diyorum Allah hepimizi korusun.

dostum büyük geçmiş olsun yaa bende dün bi arabaya ortasından giriyodum bu 4 takerlekliler varya çoğu şerefsiz haysiyetsiz vicdansız pezemenkler :pr: tekrar geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin inşallah (hiçbirimize)...

ben bizim şirketin şöforunden ve sanayideki diger transit vb araçların halinden biliyorum, bunları kullananlar çok büyük oranda eğitimsiz ve cahil insanlar oluyor. araç da onların değil şirketin oluyor, bu gibi araçlar görünce yolda ekstra dikkatli olalim gerçekten çok tehlikeli kullaniyorlar.(dolmuş taksi ve transit gibi panelvan gibi ticari araçlara ekstradan dikkat lütfen.)

ilk ve son kazan olur işallah allah korusun.. nazarlardan saklasın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun bakalım akşam nasıl yatacak transit şöförü
plakayı alşsaydın zaten mt bulurdu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar