İlk kazam..!

Moderatör
Evet arkada$lar, hep kaza haberleri okuduk ders aldik, uzulduk vs. Bugune kadar hic motosiklet kazasi gecirmedim. Hala da gecirmis degilim allaha sukur. Cumartesi gunu is kazasi gecirdim. Bir kac gundur Mt'de forumlara goz atiyorum fakat yazamiyorum pek..Can sıkıntısından, agridan sizidan konulari okuyup duruyorum. Zira sag el yuzuk parmagimi tabir-i caizse ucundan biraz sunnet ettim isyerinde.. Parmagin biraziyla kurtardik Allaha sukur. Fatih Kisaparmak gibi bi$i oldum. (Antibiyotikler yada yapilan tetanoz ignesi veya yuksek dozda agri kesici sanirim espri yetenegimde koklu degisikliklere neden oldu) E herkes motosiklet kullanirken dikkat edin diyecek degil ya. Aman i$yerinde calisirken dikkatli olun, uykusuz, dalgin ve yorgun calismamaya ozen gosterin, isinize dinlenerek gidin. Masa basi bir iste calisiyorsaniz dahi cogumuz arac kullaniyoruz, uykusuz yola cikmayin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun abı ya....bende operatörum....2 ay önce iş kazası yaptım...sag kasımın ustu acıldı...5 tane dikiş....beyın tomografısı falan fılan....
her yerde dıkkkatlı olmamız lazım abı....evde işte okulda trafıkte...özellıklede öküz dolmuscuların old trafıkte....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileği ile...
:rendeer:

Geçmiş olsun üstadım bunada sükür.
Allah beterinden saklasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun son kazan olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amman dikkat...İş kazası çok tehlikeli.....

Moderatör
Yazmak zor gelmese herkese ayri tesekkur edicem ama tek elle ugrastiriyor be :) cok saolun, allah hepimizi korusun kazadan beladan.

Geçmiş olsun dostum. Alah başka kaza bela vermesin. Motor üzerinde dikkatli olmayı bir süre sonra evrim geçirerek öğreniyoruz. Bu yeteneği bize kazandıran minibüs, dolmuş ve bilumum şöforler sağ olsun. :pr:
Ancak iş yerinde başka. Ekmek parası diyoruz. Ben de bilgisayar programcısıyım. Öylesine bazen dikkatsiz olabiliyorum ki kendimde şaşırıyorum. Uyur gezer gibi. alt kata ineceğime üst kata filan çıkıyorum sonra neredeyim yaw diyip dönüyorum. :silent:

Neyse aman diyiyiyim.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun dostum :rendeer:
ucuz kurtarmışsın parmağı walla :cat:
aman dikkat allah beterinden saklasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah daha beterinden korusun

Moderatör
Ben Elektrik Bk. Teknisyeniyim.. 2-3 kez carpildim, sirf uykusuzluk ve dikkatsizlik yuzunden. Hepsinide ucuz atlattim Allaha sukur. Bunu da ucuz atlattik verilmis sadakamiz varmis deyip.. Tekrar diyorum bol bol uyuyun arkadaslar :) ve tekrar saolun hepiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar