İlk kazam

Selamlar forum ahalisi. Bugün akşam saatlerinde ilk kazamı yapmış bulunmaktayım. Park halindeki bir aracın kapısını sonuna kadar açması sonucu kacabildigim kadar kaçmama rağmen kurtaramadim. Gidonun sağ tarafını vurdum kapıya. Gidon sağa dönüp sağ işaret parmağımı sıkıştırdı. Saga yalpalayip sola kırdım ancak kaydı ve düştüm. 1. Viteste hızım 10 15 km kadardı.

Motor gaz vermeye başladı kaydığı yerde. Kalkıp kontağı kapattım. Adama aynaya bakmıyormusun dediğimde çocuk fırlasa ne olacak diye üstüme yürüdü. Tamam hatalıyım ama sen aynaya niye bakmıyorsun diye tersleyince toparladı sözlerini. Motoru kenara çektim yanıma geldi birşeyin var mı diye. Bende sordum sende birşey varmı diye. Yok dedi bayram vs. Birşeyler dedi de hatırlamıyorum :) Parmağım ezildi tırnak kalktı ve deri kalktı. Eldivenim yoktu. Dizime de gidon çarpmış sanırım biraz ağrıyor.

Hastaneye gittim hemen kırık yok ucuz atlattık. Açıkçası ders oldu diyebilirim. Aman dikkat diyorum.

Geçmiş olsun sukur az şekilde atlatmissin.. Bana da minibus çarptı neyseki yasiyoruz dikize bakmio arabalar genelde.. ole kapiyi acmadan bakim bi aynaya durumuda yok.. sen neden hatalisin onu anlayamadim yalnız?

Hocam 10 15 km aslında duran trafik için hızlı. Kurban için nalbura yetişmeye çalışıyordum. Herşey tecrübe oluyor.

Geçmiş olsun hep diyoruz bizim acele ile isimiz olunca ecellede isimiz olabilior :(((( aman çok geçmiş olsun

Yeni sıparis vermiştim. Küçük geldi. O yüzden kullanamıyorum hocam.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.
Araçlara kapı açma mesafesinden daha yakın geçmemeli, ekipmanlarımızı tam kullanmalıyız.

Hocam çok geçmiş olsun böyle konuları okuyunca "ben ne zaman düşeceğim acaba?" diye sormadan edemiyorum kendime. ALlah korumuş. Bu vesile ile hepimizin bayramı mubarek olsun arkadaşlar. :rendeer:

Motosikleti
Rsv4+D250
böyle kazalar olması bir yana sizden daha şanslı olanlar oluyor mesela empati yaptım aldığınız hasarı okuyunca içim acıdı ben özellikle e-scooteri mi kullanırken kornaya basıyorum hemen kapatıyorlar umarım sizinde işinize yarar geçmiş olsun.

geçmiş olsun. bugün tam önümde kurye arkadaş kapıya giriyordu ki diğer şöför farketti hemen geri kapadı kapıyı. kurye hatalı olmasına rağmen arkadaşa gülümseyerek birşeyler söyledi kibar bir beyefendiydi. böyle durumlarda güler yüzlü olmak iki taraf içinde yararlı.

Bu forumda bir yerlerde motosikletliyi bekleyen yollardaki tehlikeler diye bir makale falan vardı; doğru konumlanma, emniyet balonu gibi konular... Doğru konumlanmayla ilgili sorun yaşamışsın. Temel teorik konuları bir tekrarla derim. Geçmiş olsun...

Büyük Geçmiş olsun, Allah Beterinden korusun, şu çok önemli bilgiyi unutmamak gerekiyor,
Araçların yanından geçerken her zaman 1,5 m mesafe bırakmak gerekiyor,

Geçmiş olsun hocam.
Boş yolda, akan trafikte, duran trafikte sürekli küçük kornalar çalıyorum.Herkese tavsiye ederim görünmeye çok faydalı.

geçmiş olsun kardeşim bir daha ekipmansız eldivensiz makinaya binme ucuz kurtarmışsın birdaha olmaz inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Umarım en kötü ve son kazanız bu olur. Bir şeyi ben de anlayamadım siz neden ben de hatalıyım dediniz?

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Hatalı olma sebebi duran trafiğe göre az da olsa yüksek süratim.

Super Moderator
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Hatalı olma sebebi duran trafiğe göre az da olsa yüksek süratim.

Geçmiş olsun Hakan allah beterinden korsun.. Dikkat et, bir de bu kadar pinti olma da git bi yerden eline göre bişileri dene ve al..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar