ilk kazam..

motorumu alali bir kac gun oluyor arka fren hidrolik popasi hava aliyormus.. arka frenler iptal değişmesi gerek.. onun icin servise dogru yola koyulmuşum ama hizlanmiyorum ki ne olur ne olmaz..

işiklardan kalktim daha hizlanmadan yolun ortasinda birbiri ile akli sira sakalasan 4 kizdan biri yolun ortasina dogru kosmaya basladi kosarkende arkasinda onu kovalayana baktigi icin motorumun onune atladiginin farkinda degil

ve bende on frene asilinca (malum arka yok) yere yapismam sn surmedi.. motor ayak bilegime dustu ama fazla bisi yok ustune basinca aciyo sadece..

burdan cikartilacak ders bombos yolda bile olsaniz cok dikkatli olmalisiniz.. malın biri sizi heryerde bulabiliyo..

geçmiş olsun!
ilk ve son kazan/düşüşün olur umarım...

cok tesekkurler arkadaslar.. arka fren icin parca bekliyoruz pazartesi anca gelicek sanirim.. ve ben bu sure zarfinda kisa mesafede olsa binmeme karari aldim.. bunda da bi hayir vardir diyorum.. saolun yeniden..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bende gece gidiyorum sürat 120 -130 değil tabi : P uzunlar yandığı halde farketmedim birden önümde 2 karaltı belirdi bi baktım 2 kadın yolun ortasında biri biraz kaçtı öbüründen bende hiç frene dokunmadım ortaladım geçtim soğukkanlılıkla. mobiletmi geliyor sandılar bilmem artık, çok şükür diyorum o durumda o şekilde davranabildim, onlarında benim de yaşayacağımız günler varmış daha.
motoru araba yerine koymuyorlar sorun burda.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün 120 130 giderken karşıdan geldiğimi gördüğü halde (Uzunlar bile yanıyordu) adamın biri sollamaya çıktı. Ani bir hareketle kendimi yolun en sağına attım (sağdaki beyaz çizginin bile sağına) aynı zamanda adama türlü el hareketleri.

Kurtardıktan sonra yol boyu şunu düşündüm. Ya panikleseydim, ya yoldan çıksaydım?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar üçünüze de geçmiş olsun;
Toplumumuzda trafik blinci gerçekten yok.Motosikleti de gerçekten taşıt yerine koyan yok. Kim olursa olsun hele ki yayaya çarpmışsanız hiç bir şekilde suçsuzum diyemiyorsun. Siz en iyisimi asla şehir içinde özellikle yayaların yoğun olduğu yerde 50 nin hatta 40 ın üzerine çıkmayan. Asla dikkatimizi ve soğuk kanlılığımızı kaybetmeyelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar