İlk kazam (Velespit)

Merhaba arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım. Ama bisikletle :) bugün saat 18 civarlarında 1 aylık dağ bisikletimi alıp belediyenin beton pistine gittim, orda viraj yapıyordum,daha hızlı gireyim iyice yatırayım dedim(B*kmu var dağ bisikletini o kadar yatırıyorum) Bi anda bisiklet altımdan kaydı ben bi yana o bi yana ...Pikniğe gittiğim için kaskta takmamıştım (sadece dağda takıyorum ve pistte)iyiki kafam çok az sürttü yara falan olmadı.Ama dizim kanadı hala sızlıyor.Şuan kafamda şiş,bisikletin maşasıda kendi kendine kilitlendi açılmıyor da.Başkada bir sıkıntı yok.İnşallah son kazam bu olur, iyiki de bisikletle yaptım, ekipmanın önemini daha da iyi anladım ,hep kask takarım artık.Ama yine dizlik almam :pl: .Bu arada hayırlı ramazanlar inşallah en kötü kazalarımız böyle olsun...

Daha dur .. , henüz buharı üstünde fırından yeni çıkmış beden , gece yarısı itibarı ,le kıvranmalar/yanmalar/sızılar başlar ^^ :mrgreen:

Geçmiş olsun kask/baret şart , gerek ulaşım araçlarında gerek iş/güvenlik durumlarında.

Geçmiş olsun diz kapağınızda ağrılar devam ediyorsa çatlama kırılma gibi sorunlar olabilir bir filim çektirin içiniz ferah olsun mubarak dağ bisikletinin lastikleri dişli vıraja girdiğin gibi yeri öpersin soraydın söylerdik boşuna maceraya gerek yok :p

Teşekkür ederim, bi duşa girip çıktım sızlama falan kalmadı :).Birdaha kasksız binmem :) birde dağ bisikletiye viraj yapmaya çalışıyorum. Bu amortisörden anlayan varmı kaza anında açıktı ,darbe almadı ve hala açık gözüküyor ama kilitlenmiyor ve kilitli gibi şuan çalışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar