İlk kazam.. ve fotoları.. 10dk önce yeri öptüm...

sıcağı sıcağına yazıyorum arkadaşlar 10 dk önce başka bi sitede bi arkadaşın kaza haberlerini okuyodum neyse sonra aşağı indim motora atladım daha yeni ivmelenmeye başlamıştımki 1 sn gözümü yoldan ayırdım ve ne göriyim!!! önümde seyreden araba durmuş!! bende can havli ile önce ön frene aslıdım daha arka frene basmaya fırsat kalmadan ön teker kaydı ne birden kendimi önümdeki arabanın alt takımlarını kontrol ederken buldum :)
neyseki üzerimde tam koruma vardı ve vucudumda hiçbir hasar olmadı.. eğer çeneden açılır kaskımın çenesini açsaydım muhtemelen benim çenem dağılmış olurdu.. bu bi ders oldu bana tabi korumalarda biraz hasar vardı;

kaskımın vizörü birazcık sürtünmeye bağlı olarak çizildi,

iyiki eldiven varmış elimde yoksa sıyrılıcaktı... sadece eldivenim biraz sıyrıldı çünkü korumalı eldiven değil ayaz eldiveni

moroda hiç bişey yok sadece elcik korumasının kenarı biraz sıyrıldı

burdan çıkartılıcak sonuç eldiven kask mont hepsinin bi görevi var eğer dizliklerimde olsaydı şuan sol dizimdeki küçük sıyrılarda olmicaktı :(
kazayı hareket ettikten10 sn sonra yaptığımı varsayarsak hareket etmeden önce bütün güvenlik önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim arkadaşlar

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun! Umarım bu kazanın haberini okuyan bütün arkadaşlar kendilerine bir pay çıkarırlar.

geçmiş olsun full koruma cidden çok gerekli çok kısa mesafeye bile takılmalı

Geçmiş olsun allahtan full takım var iyikide tam giyinmişinde bişeycigin yok
ön frenler çok tehlikeli ani basinca abs yoksa ne biçim kayıyor burda oldugu gibi

Üstündeki Koruma setinin hasar alması Senin Lehine , Kırılsa bile sorun değil. Yeterki Korusunda

Geçmiş olsun arkadaşım.Sende benim gibi alırsın artık dizlik ve dirsekliklerini.:cherry:

gecmiş olsun motor ustunde ıken cok dıkkatlı olmamız gerekıyor .sadece koruma yeterlı degıl bence etrafımızla ılgılenmek cok rısklı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
::uzgunum: çok büyük geçmiş olsun. :rendeer: :rendeer: :rendeer: Daha dikkatli olmak korumalıklardan daha önemli....
korumalıklara da güvenmemeliyiz.

Granajı deiştirmeyemi gidiyodun???::eek:fftp::

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar neyseki önemli bişey yok ama korumaların önemini birkez daha anlamış oldum zaten kasksız hiç motora binmezdim ama artık kaskın camı açıkkende binmicem :)

alp hocam grenajı değiştirmeye gitmiyordum ama az daha grenajı değiştirmek farz olucaktı böylece bütün site rahat edicekti :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar