Geçmiş olsun.
Bu motorda ABS var diyenler burada mı? Sadece tek teker de ABS olunca böyle oluyormuş demek...
Fren pedalı, ayna ve egzozu boşuna değiştirme harcadığın paraya değmez. Çizildi diye bütün parça değiştirilir mi hiç?
Kardeş galiba ABS'nin ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Bir araştır öğren bence.
Geçmiş olsun.
Bu motorda ABS var diyenler burada mı? Sadece tek teker de ABS olunca böyle oluyormuş demek...
Ben hala fotoğrafları göremiyorum.
Unutmadan, tek kanal abs hiç olmamasından iyidir. Ama bunun doğrusu iki tekerde de abs olmasıdır.
Devletimiz resim paylaşım sitesini engellediği için göremiyor olabilirsiniz. VPN veya proxy kullanmayı deneyin.
Devletimiz resim paylaşım sitesini engellediği için göremiyor olabilirsiniz. VPN veya proxy kullanmayı deneyin.
Ben hala fotoğrafları göremiyorum.
Unutmadan, tek kanal abs hiç olmamasından iyidir. Ama bunun doğrusu iki tekerde de abs olmasıdır.
Kardeş galiba ABS'nin ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Bir araştır öğren bence.
Arkadaşın yaptığı ile ABS alakası nedir ? Ayrıca ABS olan motosikletler kaza yapmıyor mu ?
Kimse dememiş o lastiklerden kurtul veya ayrıca yatma kalkma viraj alma gibi haraketler yapmadan önce lastiği ısınması lazım motor ısınmadan marşa basıp gidersen nasıl zararı varsa lastik buz gibi haraket çekersen kaza kaçınılmaz
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bence nazarlık kalsın bende ufak hızlarda düştüm nazarlık duruyor gidişinde sorun yoksa devam