İlk kazam ve arkasından yüze vuran acı ve kendine duyulan öfke ifadesi

Fren pedalı, ayna ve egzozu boşuna değiştirme harcadığın paraya değmez. Çizildi diye bütün parça değiştirilir mi hiç?

Geçmiş olsun.
Bu motorda ABS var diyenler burada mı? Sadece tek teker de ABS olunca böyle oluyormuş demek...

Kardeş galiba ABS'nin ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Bir araştır öğren bence.

İlk günler çok gözüne batar. Yaptırırsin 2 gün sonra yine çizilir. Hiç uğraşma bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orjinal lastikleri çok kötü
Fakat limitler zorlanmadığında kullanılabilir
Bende orjinal lastikler var kısmetse
Orjinal lastiklerin motoru 2 yıl kullanmayı düşünüyorum
Motorum 2.ci yılında iyi bir lastik takımı alırım motora 3 yılda böyle gider 4-5 yıl olsun satarım kısmetse

200ns in kronik sorunları sinir etti
İnşallah motoru satmam hemen sorunsuz bir şekilde binmeyi istiyorum

Tabi motoru bu sene sonu satmazsak

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Fren pedalı, ayna ve egzozu boşuna değiştirme harcadığın paraya değmez. Çizildi diye bütün parça değiştirilir mi hiç?

Kardeş galiba ABS'nin ne işe yaradığını, nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Bir araştır öğren bence.

Her zamanda gibi işkembeden sallıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Geçmiş olsun.
Bu motorda ABS var diyenler burada mı? Sadece tek teker de ABS olunca böyle oluyormuş demek...

Geldi yine tipini sevdiğim

Son düzenleme:
Ben hala fotoğrafları göremiyorum.

Unutmadan, tek kanal abs hiç olmamasından iyidir. Ama bunun doğrusu iki tekerde de abs olmasıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben hala fotoğrafları göremiyorum.

Unutmadan, tek kanal abs hiç olmamasından iyidir. Ama bunun doğrusu iki tekerde de abs olmasıdır.

Tabiki hiç abs olmamaktansa önde tek abs olması iyi
Fakat düşünemeden edemiyor insan
Fırsatçılıktan başka birşey değil
İllaki maliyetten kısacaklar

Son düzenleme:
Devletimiz resim paylaşım sitesini engellediği için göremiyor olabilirsiniz. VPN veya proxy kullanmayı deneyin.

Evet haklıymışsın. VPN ile görebildim.

Sarı kısımlara sticker, siyah plastikler değişebilir. Egzozu boya, çizik için değiştirme.

Bu devletin hakkaten işi yok mu arkadaş? Valla gidip japonyaya, nijeryaya falan sarsalar da bize ellemeseler.

Engelleme işi kullanılan servis sağlayıcıya göre değişiyor. Mesela bende imgur superonline bilgisayarda gözükürken avea telefonda engelli.

Hocam boşver ve şükret başına gelebilecek en iyi kaza bu çünkü sadece motoru düşünüyorsun ve sende bir şey yok
İnan şu an bir yerin ağrısa son düşüneceğin şey motor olurdu
Yavaş yavaş kafana göre yaptırırsın motoru
Sen önce git bir kurban kes ve şükret

Öncelikle geçmiş olsun. Okuyunca bende motorun yarısı gitti zannettim. O kadar karansar yazmışsın ki. Bence hiç bir şey yok. Fonksiyonellikleri yerinde ise parçaların hiç birini elleme. Güzel bir lastik al, tekniğini geliştir. Videoları izle, kitapları oku, teorik olarak öğren, agresif olmadan pratiğe dönüştür.

Bende bazen virajlara arbayla hizli giriyordum. Donemiycegimi dusunursem hafiften karsi seride hafiften tasip donuyordun nadiren.bi gun gene fatkinda olmadan fazla hizli gelmis bulundum viraja yolda ortadan halatla bolunmustu iceri hic kat edemiyince spin attim cok sukur bisey olmadi. Ama o kaza sonrasi o hatayi hic yapmadim aklima kazinmis artik.belkide cok daha buyuk bi kazayi onlemis oldu o kaza.seninde oyle olsun cok guvenme yolla kendine ve motoruna kazalar bi anda oluyor cunku.moralini bozma olacagi varmis olmus cok sukur sana bisy olmamis.

Hocam çok geçmiş olsun. Ben de kendine güvenden kurtulmak için mümkün olduğunca her sürüşten önce motosiklet kazalarını izleyip bu aletin şakası olmayacağını beynime anlatmaya çalışıyorum. Sürekli dikkatli olmak gerekiyor.

Kimse dememiş o lastiklerden kurtul veya ayrıca yatma kalkma viraj alma gibi haraketler yapmadan önce lastiği ısınması lazım motor ısınmadan marşa basıp gidersen nasıl zararı varsa lastik buz gibi haraket çekersen kaza kaçınılmaz

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bence nazarlık kalsın bende ufak hızlarda düştüm nazarlık duruyor gidişinde sorun yoksa devam

Bende ilk öyle diyecektim ama fotolara bakınca michelin lastikler olduğunu gördüm o yüzden pek lastikten kaynaklı olduğunu sanmıyorum, bendede orjinal lastikler varken felaketti resmen michelin pilot street taktırdıktan sonra baya farketti

şu bajaj lara bi türlü ısınamadım yaw o nası yedek parça fyatı öyle altınmı satıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar