İlk Kazam:pr:

Merhabalar,dun aksam arkadasların yanından ayrıldıktan sonra evin yolunu tuttum hızım yaklasım 50-60 falan cıvarıydı,onume kedi cikmasiyla heyecan a kapilmam bir oldu kedi oldgu yerde bekledi hic kacmadi sag yaptim ilk basta kacar gibi oluyordu ama kacmıyordu sonunda frenlerin fayda etmiyecegini anlayinca motoru yatırmak zorunda kaldım,motorda on sperlik ve arka kuyruk kirildi motorum zaten cross olunca pek bisey olmamistir die arzu ediyorum sizlere sorum motorun sasesinde bir sorun olmusmudur saygilar

Çok geçmiş olsun. Her işte bir hayır vardır. Bu kaza olmasa belki de buraya hiç üye olmayacak ve burdan motosiklete dair öğrenebileceğin birçok şeyi öğrenemeyecektin :)
hoşgeldin... :rendeer:

şasende büyük ihtimal bişey yoktur, gidon eğilmiş olabilir belki, görmek lazım.
geçmiş olsun.

arkadasım biraz basıp ellerini bıraktığında herhangi bi tarafa meyil göstermiyorsa şaside büyük ihtimal sorun yoktur:cat:

mtk

kardeşim ezip geçiyo fren bile atmıyo yalnız değişik bi his oluyormuş

geçmiş olsun umarım en büyük kazan böyle olur:rendeer:

Merhabalar,dun aksam arkadasların yanından ayrıldıktan sonra evin yolunu tuttum hızım yaklasım 50-60 falan cıvarıydı,onume kedi cikmasiyla heyecan a kapilmam bir oldu kedi oldgu yerde bekledi hic kacmadi sag yaptim ilk basta kacar gibi oluyordu ama kacmıyordu sonunda frenlerin fayda etmiyecegini anlayinca motoru yatırmak zorunda kaldım,motorda on sperlik ve arka kuyruk kirildi motorum zaten cross olunca pek bisey olmamistir die arzu ediyorum sizlere sorum motorun sasesinde bir sorun olmusmudur saygilar

ne diyim ezip geçseydin
helede o köpekler !
geçmiş olsun sanmıyorum o hızla şasede bi sorun cıkarcagini servise baktırmakta fayda var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, bi daha öyle olay başına gelirse ez geç kediyi :)

Boş ver sen motoru bilader sende bir şey var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

geçmiş olsun, bi daha öyle olay başına gelirse ez geç kediyi :)

Ben de köpek ezdim ama ufak yavruydu mıcırda beni baya bi süründürdü kedi deyip geçme :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boş ver sen motoru bilader sende bir şey var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 PM ----------

Ben de köpek ezdim ama ufak yavruydu mıcırda beni baya bi süründürdü kedi deyip geçme :farao:
bende kedi ezmiştim, kedi ezildikten sonra kaçtı gitti, kediye birşey olmadı:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar