İlk Kazam - Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba,

Haziran ayı başında 2015 model Yamaha X-Max 250 alarak aranıza katıldım,
Bayram tatilinde İstanbul-Bodrum-İstanbul rotasını yapmak için yola çıktık 3 motor,
Dönüş yolunda dün sabah İzmir'de ufak bir kaza yaptım,
Viraja tek oklu tabelaya güvenerek biraz hızlı girdim, ancak viraj 90 derecelik dar bir virajmış, kendi şeridimden taşmam gerekti karşı şeritten araç gelincede panikleyerek frene bastım ve düştüm. Motor 2-3 metre sürüklendikten sonra aracın arka tekeri ve tamponun olduğu yerine çarptı.
Pantolonum ve eldivenim işe yaradı, hiç bir yara almadan ayağa kalktım. Araçtakiler ve yol arkadaşlarım önce beni kontrol etti.
Motoru kaldırdım sağ taraf grenajlarda çizik vardı sadece. Çizikler için zabıt tutturmaya gerek yok diye düşündüm, araçta da hiç bir hasar yoktu.
Araç sahibiyle helalleştik onlar ayrıldılar(plakasını almadım), sonrasında motoru sürmeyi denediğimde motorun aşırı derecede sola çektiğini fark ettim.
Bayram tatili nedeniyle servislere ulaşamadım.
Motorumu İzmir'de bırakıp İstanbul'a döndüm.

Sorum:
Problem ön çatalda, ne kadar masraf çıkartabilir bana? Çok büyük masraf çıkartırsa zabıt tutmadık sonradan böyle bir şey yapılabilir mi?

Teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun keşke daha erken yazsaydınız Doblo marka aracım var gelir yükler gerekli yerlere götürürdük.Fiyat konusunda sağlikli bir bilgim yok ancak kasko yoksa masraf size kalacaktır. Bu saatten sonra araç sahibine ulaşabileceğinizi zannetmiyorum. Çok geçmiş olsun.

Kendi hatandan dolayı kaza yapmışsın. Diğer araçta da hasar yokmuş. Zabıt tutup ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşa yamulmuştur amortisör sanmıyorum... 300-500 tl birşeydir 50 tl işçilik olsa :D

Trafik sigortasi kisinin kendi yaptigi kazayi ve hasari degil karsi tarafin hasarini karsilar.kazada hatali ve kusurlu olan siz oldugunuza gore neyin tutanagini tutacaksiniz ki? Kaskoyla karistirdiniz herhalde

Cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Umarım dediğiniz gibi problem maşadadır.
Sanırım kaskoyla karıştırdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar