duramayacağımı anlayınca birazdaha sıktım panıkle arka teker kıtlendı kaymaya basladım
Geçmiş olsun. hocam, yanlış anlama ancak arkadan vuran her zaman suçludur. sigortan seni suçlu bulursa karşı tarafın ücreti ödenmeyebilir. bu durumda, mağdur kalabilirsin. Hayırlısı olur inşallah.
Halk Sigortadan geçen sene yaptırdığım motosiklet sigortasında araç başı maddi 26.800 lira yazıyor, 5000 lira değil limiti. Poliçeyi yenilemek istediğinde verdiğin hasarın parasını 5'e 6'ya bölüp geri isterler o ayrı tabi.Cok gecmis olsun arkadasim oncelikle eger kazadan gerekli dersi cikarttiysan bosa yapilmamis bir kaza olur.ikinci olarak yapilan yorumlara bakinca cogu kisinin sigortanin ne ise yaradigini anlamadigini gordum.zorunlu trafik sigortasi kaza aninda karsi tarafin zararini karsilar kendi zararimizi degil bu bir.zarari sucluluk oranina gore oder bu iki.yuzde 100 suclu olsaniz dahi 5000 tl uzerini odemez eger masraf 5000 tl ustu cikarsa sigorta oder evet ama ustunu sizden geri alir.gelecek sene sigorta yaptirinca en az iki kati fiyata hazir olun.bir de carpilacak en kotu arabaya carpmissiniz servislerde parca zaten inanilmaz pahali birde ustune ustluk saat basi calisma ucreti alinir.yani demem o ki surprizlere hazirlikli ol dua et 5000 tlyi gecmesin
Geçmiş olsun. hocam, yanlış anlama ancak arkadan vuran her zaman suçludur. sigortan seni suçlu bulursa karşı tarafın ücreti ödenmeyebilir. bu durumda, mağdur kalabilirsin. Hayırlısı olur inşallah.
Halk Sigortadan geçen sene yaptırdığım motosiklet sigortasında araç başı maddi 26.800 lira yazıyor, 5000 lira değil limiti. Poliçeyi yenilemek istediğinde verdiğin hasarın parasını 5'e 6'ya bölüp geri isterler o ayrı tabi.