İlk Kazam, 20 Gün Yataktayım

Geçmiş olsun hocam. Ama ne iş ya hadi makineleri yaptırıken başında durup ilgilenmeyince dogru dürüst yapmıyorlar ama hastanedede adamın attıgı dikişemi bakıcaz kardeşim. Hadi çabuk iyileşde bizi gezilerinden fazla mahrum etme. Bidahada uzun yolda olsa dagdan bayırdan git ne işinvar asfaltta kardeşim.

ohyeah, sevgili kardeşim büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.
Ne güzel neşeli neşeli gezi yazılarını girerken, kaza haberin üstelik fiziksel hasarlı olarak kara bulut gibi indi siteye.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur, yeni gezilerini bildirirsin bize....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım cok geçmiş olsun...En kısa zamanda motoruna kavusman dıleklerımle..

Ama yazını okurken sinir bastı..Nası olurda yarayı temizlemeden dikerler bu nası bi iştir nası bi sorumsuzluktur...Allah böyle saglık personelinin tez zmanda cezasını versin... :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun :rendeer:

Çok geçmiş olsun ben de dizliğe pek önem vermiyordum artık çıkarmam hepimiz bundan ders çıkarmalıyız

arkadaşım geçmiş olsun.kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor malesef.sen bilseydin elbette önlemini arttırırdın ama dediğim gibi...acil şifalar sana.motor camiasına kazasız günler diliyorum.

dostum çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.korunma malzemelerinin kullanımı konusunda ibret verici bir olay olmuş.en kısa zamanda acil şifalar dilerim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük geçmiş olsun hocam.....
inşallah kısa zamanda iileşir ve bize yeni gezilerini sunmaya devam edersin....

Raptor_SS' Alıntı:
Çok geçmiş olsun ben de dizliğe pek önem vermiyordum artık çıkarmam hepimiz bundan ders çıkarmalıyız
Aynı şeyleri düşünüyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Ve bundan böyle dizliksiz uzun yola asla çıkmam. Mevcut durumda bile bize bu önemli gerçeği hatırlattığın için teşekkür ederim. Dualarımız senle, inşallah en kısa zamanda toparlarsın.

buyuk gecmıs olsun
unutma sayılı gun cabuk gecer bır ana once kavusursun motoruna ısallah
allah bır daha kaza bela gostermesın
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohyeah, büyük geçmiş olsun.

Normal olağan şehiriçi seyahatlarimde mutlaka kask ve eldiven takmaktayım. Benim de dizliğim var ancak sadece şehirlerarasında kullanmayı düşünüyordum. Şehiriçinde hem takmaya üşeniyorum hem de görünüşte abartıyormuşum hissine kapılıyorum. Düşüncemi değiştirmeye çalışacağım. Gelecek yaz da delikli montlardan alacağım. Normal montlarla trafik durduğunda sucuk gibi oluyorum.

Esas ben musti81'in yazdıklarından şoke oldum. Resmen beyin kanaması geçirmiş. musti81'in kaza esnasında kafasında kask var mıydı acaba? Kaska rağmen mi olmuş, onu merak ettim.

çok geçmiş olsun, buna da şükür. allah beterinden korusun.
kesinlikle ben de bundan ibret aldım..
sana acil sifalar diliyorum, en kısa zamanda iyileşirsin umarım.

:pl: yırttığına sevindim :pl:.............................................. geçmiş olsun :cat:

baba kendini dağlara taşlara bayırlara verişin bizi mutlu ettiği gibi...bu durumda bizi o kadar üzdü haberin olsun...motor nsaıl hacım ona bişey olmadı dimi... :king:

bak böyle bir durumda bile espri yapılabiliyor...yeterki sana bişey olmasın...nazara geldin hacım... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar