İlk kaza

Selam arkadaşlar. Bugün bir kadın önümde aniden durdu, vurdum mu vurmadım mı anlamadım durdum ama yere düştüm.
Neyse konuştum bişeyin var mı vs yok sağ ol abla falan dedim arkasına baktı arabanın dönüp gitti.

Giderken fark ettim sanki farı kırılmıştı veya önceden öyleydi bilemiyorum çünkü arkasına baktı arabanın inceledi devam etti.

Sorun şu tutanak vs tutulmadı polis çağırılmadı sonradan çıkıntı çıkar mı acaba? Ve benim sigortam yarın bitiyor ben 1 2 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum bu konuda sıkıntı çıkar mı?

Hiçbir halt olmaz. Araçlar olay yerinden uzaklaşmış ise tutanakta tutulmaz. Kendi motorunu sil parlat, üstüne başına dikkat et yeter.

Hiçbir halt olmaz. Araçlar olay yerinden uzaklaşmış ise tutanakta tutulmaz. Kendi motorunu sil parlat, üstüne başına dikkat et yeter.

Teşekkürler hocam. Tutsa tutanak tutardık ruhsat ehliyet sigortam her şeyim tam. Sonradan başıma iş çıkar diye korkuyorum. Çünkü yarın sigortam bitiyor ve ben ay sonu yaptıracağım sonra gelip sigortasız bu bana vurdu demesinden korkuyorum. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum sonuçta benim bir suçum yok.

Sigortayı geciktirirseniz hem varsa hasarsızlık indiriminden yararlanamazsınız, hem de gecikme faizi uygulanır ve yaptırmadığınız aylar için ödeyeceğiniz fark ile pek de kar elde edemezsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar. Yaptırıcam 26 sında sadece 2 hafta bi gecikme olacak o ara binmem motora. Sorum aslında o değildi ben biliyorum zaten gecikme cezasını vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar