ilk kaza!

bu forumda kaza yazılarını okudukça acaba ben ne zaman yazacağım derdim bugüne nasipmiş:) dün ilk kazamı yaptım arkadaslar! yağıslı havada alamadım virajı ve motor kaldırıma doooru gezintide ben iki üç takla vaziyeti ve cami avlusuna yuvarlanarak acil iniş:) sol ayağım ve dizim berbat yüzüldü bide asırı sisme var allahtan kırık falan yok! kafa sağlam kask sağ olsun:)
şimdi gelelim sorularıma: bakmaya kıymadığım ateş kırmızısı daelim history'min sol grenajını birkaç yerinden asırı derecede yüzdüm kırık veya çatlama yok ama boya berbat oldu,sol elcikte bi sorun var ama daha tam anlayamadım eskisine göre daha yumuşak! bu boya işini servis halledermi yoksa kaportacı yollarınamı düşücem? bi de aynı tonu tutturabilirmiyim dersiniz ne yapmam lazım şimdi?

çıkarılan dersler kısmına gelince ıslak zeminde 80 km hızla viraja girme hele scooter la:)

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun bende ilk kazamda bayagı heyecanlanmıştım ilkler bi başka oluyor:p sana bişey olmamasına sevindim doktora gitmişsindir umarım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun. bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama sanki bi kaç haftadır kaza haberleri çoğaldı kendinize dikkat edin yaw. servisin aynı renk tonunu tutturması lazım tabi ama servisin kalitesinede bağlı bu dediğim.

arkadasım oncelıklee gecmıs olsun.. ben motoru alalı 2500 km (5 ay) oldu.motorda cızık bıle yok...ama bu yazıyı yazdımya (şom agızımı actım) umarım basıma bısı gelmez:)

Çok geçmiş olsun.Aman dikkat:rendeer: Sizi rahatsız etmiyorsa öyle bırakın nasıl olsa paslanmaz sezon sonuda boyatabilirsiniz.Malüm yaz boyunca kullanımdan oluşan çizikler olursa hep beraber çıkar,sizde tecrübe kazanmış olursunuz:cat:

Arkadaşım Çok Geçmiş olsun bende ilk kazamda çok heyecanlanmıştım ama uzun bir aradan sonra tekrar ufak bir kaza yapınca açıkcası moralim bozuldu. Siz Siz olun kesinlikle korumasız trafiğe çıkmayın ve gerçekten çok dikkatli olun.Kazasız ve Belasız Günler Dilerim....

walla cook gecmıs olsun yazık olmus sanada motora da ama 2 nizde ileşirsiniz

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
çok geçmiş olsun valla, üzüldük tabi inşallah tez zamanda iyileşirsin. bu arada motorunun lastikleri küçük olduğundan dikkatli olmanda fayda var:rendeer:

TRUCKER' Alıntı:
çıkarılan dersler kısmına gelince ıslak zeminde 80 km hızla viraja girme hele scooter la:)

hocam ne yapmışın sen ya çok geçmiş olsun ama 80 le sukıtırla kuru yoldada viraja girsen gene aynı şey olur tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ..motoru boşver sen iyiysen ne mutlu ..merak ettim kaskın markası neydi?

sağolun arkadaslar yavas yavas geçiyor bacağım motoru da servise götürücem zaten ilk bakım zamanı gelmişti boya işini onlara bi danısayım bakalım ne diyecekler. ama kazadan sonra bi tedirginlik geldi üstüme gıcık oldum kendi kendime geçer herhalde yakında:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar