- Konu Yazar
Cbr 250 r ile maltepe sahilden arkadaslar ile buluşmaya gidiyordum . Saat 23.20 suları . Sol serıtden giderken 100-110 civarı tam hatırlayamıyorum . Orta serıtte beyaz bir clio aniden üstume kırdı fren yaparak . 15 metre vardı sanırsam düşürmeye çalıştı açıkçası Frenlıyerek orta serıte geçtim. Geçer geçmez önüme kırıp frenliyince arkadan carptım .
Havalandıgımı hatırlıyorum sağ omzumun üstüne düştüm . Kaldırıma nasıl çıktığımı hatırlamıyorum . Yattım kaldırıma 2 dk sonra ambulans geldi. Olay yerinden kaçtı adam amacıda buydu zaten .
Köprücük kemiğimi kırmışım . Sol elle yazıyorum şimdi . Korumalarım tamdı ayakkabı hariç . Motorda ne hasar var bılmıyorum hala otoparkda :/ . 2000 km deydi guzelım daha.
Bir önerınız tavsıyenız var mı arkasaalar tecrube sahıbı arkadaslar . İlk motorumdu kendısı .
Bir insan insansa tabi neden böyle birşey yapar ?
Anladım ki gece sahilde sürmeyecegım
Eksik veya yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Havalandıgımı hatırlıyorum sağ omzumun üstüne düştüm . Kaldırıma nasıl çıktığımı hatırlamıyorum . Yattım kaldırıma 2 dk sonra ambulans geldi. Olay yerinden kaçtı adam amacıda buydu zaten .
Köprücük kemiğimi kırmışım . Sol elle yazıyorum şimdi . Korumalarım tamdı ayakkabı hariç . Motorda ne hasar var bılmıyorum hala otoparkda :/ . 2000 km deydi guzelım daha.
Bir önerınız tavsıyenız var mı arkasaalar tecrube sahıbı arkadaslar . İlk motorumdu kendısı .
Bir insan insansa tabi neden böyle birşey yapar ?
Anladım ki gece sahilde sürmeyecegım
Eksik veya yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın.