İlk Kaza Ve Tecrübe :D

Çok basit bir şekilde ilk kazamı yaptım.
Kırmızı ışığa yaklaşırken önde bir araç bekliyordu bende yavaş yavaş yaklaşıyorum yan parktan biri pıst dedi bana mı dediler acaba diye bir baktım ardından çat bir baktım arka tampona girmiştim Allah'tan yavaştım kırık çıkık yok sadece ön çamurluk çatladı
Kesinlikle motor sürerken önünüzden başka yere bakmayın bir anda ne olduğunu anlamadan başınıza geliyor.

Boş yere yeni başlık açmayım, buraya yazayım.
İstanbul'da bir cadde bağlantı çatalında sağa dönmek için yolun açılmasını beklemekteyim. Park halindeki bir araç geri gelmeye başladı hiç kontrol etmeden. Üstelik kendi aynasına baksa beni görebilecek konumda. Sağ ayağım hafifçe arabanın altına doğru bükülünce yeni farkettim yavaşça Ford connect tipi aracın altına girdiğimi. Sol elimle motorumu tutuyorum, çünkü yatarsa diğer ayağım da motor altında kalıp gençliğime veda edeceğim. Allah güç verdi ve sağ elimle arabaya okkalı birkaç tokat patlatınca eleman durdu. Şoför çok özür diledi, daha da üstüne varmadım.
Neyse durduğun yerde kaza geçirdin bi de gitsen neler olacak şakaları felan filan.
Çok şükür bi yara almadan atlattım

2nizede çok geçmiş olsun inşallah en büyuk kazaniz bu olur

Geçmiş olsun 5 aylık motor tecrübemle öğrendiğim birşey var yanında havanda patlasa gözün yolda olsun sende bunu öğrenmiş oldun :)

pıst sesini duydugunuza göre kasksız geziyorsunuz
birdahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsiniz
geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar