İlk kaza ilk tecrübe derler.

Öncelikle merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce ehliyetimi aldım ve eğitimlerim sırasında başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum.
Sanırım 4ncü dersimdi ve panik fren ve dar alanda slalom çalışıyorduk hocamla beraber.:)
Neyse slalom ıvır zıvır yaptım bi sorun olmadı 7-8 kez panik fren yaptım, gayet başarılı olduğumu söyledi hiçbir denge problemi yaşamadığımı söyledi sağolsun :p
Burdan ona selamlar :wiinkk:
Ders bitti işte pist dışına giderken son bi kaç kez daha deneme isteğinde bulundum çünkü hoşuma gitmişti :pr:
Tabi dedi, işte deniyorum 1 2 kez daha denedim. Yerde uzun düz bir boya vardı, şansıma tam onun üstünde frenlere asıldım. Dizliğin en alttaki bandaj bol geliyordu bana ve denge için ayağımı yere koymak istedim ve ayağım vites koluna takıldı.:pale: :pale:
Tabi refleks olarak gelir çektim 20-25 km/h ile sağ tarafa yattım. Çok şükür hiçbişey olmadı, hocam da hemen geldi yardımcı oldu tabi.
Bu da böyle bi anımdır,bundan anladım ki bandajın bol olmayacak. :mrgreen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Geçmiş olsun , aynı hatayı artık asla yapmazsın :)

Aahahahaha:mrgreen:
Kesinlikle. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş gibi olacak
.

Ulan dedim ben de bu adamla daha yeni motor muhabbeti yaptık. Ne ara aldın da düştün diye laf koymaya geliyodum ki içimde kaldı :D

Kazanın makbulü kapalı alan eğitimi esnasında, eğitim motoruyla olan. Geçmiş olsun.

Bence insan 1-2 kere düşmeyi tecrübe edip o korkuyu yenmeli geçmiş olsun :) Allah hepimizi büyük kazalardan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar