İlk kaza denemem :)

Merhaba arkadaşlar

Bir hafta önce ilk motorumu aldım(Yamaha R125) Bu akşam ise ilk kazamı yaptım. yola döküle yağ sonuce yokuş aşağıya inerkerken kaydım ve sağ tarafa düştüm motor 2 metre kadar sürüklendi ve sağ grenaj derin çiziklerde olmak üzere yoğun bir şekilde çizildi.

Moralim ozuk olmakla birlikte grenajı değiştirek değilde tamir boyama kaplatma gibi şanslarım varmı diye araştırıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
BWS 100
Geçmiş olsun.
bağlantı noktaları kopmadıysa karenajın, macun boya pasta işlemleri falan yapılabilir.

Geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım motosikletine karbon kaplamıştı. Güneşten soldu diye bazı parçalara gittigidiyordan aldığı kaplamayi fön makinesi kullanarak uyguladı. Gayet de güzel oldu. 12 tl ye mal etti. Tek sıkıntı gazla yikadiginda kaplama kalkıyor. İstersen dene. Çok geçmiş olsun

olur bu işler kafana takma geçmişte kazası yoksa olduğu gibi bırak satarken avantaj bence alan adama inandırıcı gelir ben öyle yaptım olduğu yere düşen motorumda debriyaj manetim hala yamuk kuyruğu çizik sadece kırılan sinyali değiştirdim

yağ yolun araç çizgileri üzerine mi dökülmüştü? yani otomobil teker izlerinin üzerine mi, ortasına mı? miktarı ne kadardı?

çok geçmiş olsun. 'domuzluk' diye tabir edilen korumalar epey işe yarıyor sanırım bu tip durumlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar