- Konu Yazar
mt ailesi yine ben
r: Geçtiğimiz günlerde Sağ tali yoldan çıkan araç yolun ortasına kadar çıktığı için bende mecburen durmuştum. Arkadan süratli gelen araç duramayıp bana çarpmıştı. Debriyaj kütüğü, Vites pedalı, Sağ ayaklıkdemiri (arka frenin de bulunduğu artçı ayaklığının da olduğu kısım.) Sağ basamak, Plakalık demiri,Plakalık çamurluğu, Arka fren pedalı, Bunlar hasarlı parçalar. neredeyse 1000tl bir hasar söz konusu.
Servis şashede yamukluk olmadığını ne olur ne olmaz arka bişey mili onu da yazıyorum dedi.
Şimdi motorun piyasa rayiç bedeli 8.800Tl Sigorta bana bu parayı hasarımı karşılar diye tahmin ediyorum. Sorunum değeri 8 bin tl olan araçta çıkan 1000tl hasar kaydı için değer kaybından nasıl para alıcam? Bana ne kadar ödeme yaparlar Değer kaybı için ?
Servis şashede yamukluk olmadığını ne olur ne olmaz arka bişey mili onu da yazıyorum dedi.
Şimdi motorun piyasa rayiç bedeli 8.800Tl Sigorta bana bu parayı hasarımı karşılar diye tahmin ediyorum. Sorunum değeri 8 bin tl olan araçta çıkan 1000tl hasar kaydı için değer kaybından nasıl para alıcam? Bana ne kadar ödeme yaparlar Değer kaybı için ?