İlk kar sürüşü

İki gündür kar altında o buzlu sokaklarda kuryeliğe devam ediyorum. Eve bi saat önce geldim. Heryer buz tutmuş halde. İki günde 3 kere düştüm :) tabi 10 inç tekerlerle gezince yere çok yakın oluyorsunuz :)
Arkadaşım hoşgeldin, gayet başarılısın şimdilik :) benden iyi gidiyorsun belkide karda ;)

İyi cesaret 700 km.lik motor tecrübesiyle karlı zeminde yola koyulmak. Dikkatli olmak lazım.

İki gündür kar altında o buzlu sokaklarda kuryeliğe devam ediyorum. Eve bi saat önce geldim. Heryer buz tutmuş halde. İki günde 3 kere düştüm :) tabi 10 inç tekerlerle gezince yere çok yakın oluyorsunuz :)
Arkadaşım hoşgeldin, gayet başarılısın şimdilik :) benden iyi gidiyorsun belkide karda ;)
Bende haftasonlari kuryelik yapiyorum anayollarda sikinti olmuyor ama ara sokaklar full kar cok komik oluyor motorun saga sola yalpalamasi:) allaha sukur devirmedim ama cok yavas gidiyorum kara girince biraz gec gitsin siparisler bizden önemlimi :)

Herkese yorumlar icin cok tesekkur ederim. Iyi tecrube oldu benim icin. Kurye arkadaslar isiniz gercekten cok zor. Kolay gelsin

Bende haftasonlari kuryelik yapiyorum anayollarda sikinti olmuyor ama ara sokaklar full kar cok komik oluyor motorun saga sola yalpalamasi:) allaha sukur devirmedim ama cok yavas gidiyorum kara girince biraz gec gitsin siparisler bizden önemlimi :)

Hocam bizden önemli değil tabi :) ama müşterilerin gecikti falan laf yapmaları uyuz ediyor beni. Bu havada Nasıl gelsin uçalım mı diyorum. İnsanlarımızda gram vicdan yok

Bir ara süre kısıtlaması vardı. Şu kadar sürede elinize ulaşmazsa bedava gibisinde. Bunu çıkaran şerefsizleri göndereceksin bir iki deneme için bakalım nasıl yetiştiriyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız şürüşler motorcu kardeşler

Vay arkadaş ben de bir haftadır kar yağmur derken motora dokunmuyordum
Vidyonu görünce özendim valla : )

Merak edip baktım boş ağırlığı 112 kiloymuş. Hafif olması da karda gidişi kolaylaştırmış gibi geldi bana
Lastikler nedir?

Vay arkadaş ben de bir haftadır kar yağmur derken motora dokunmuyordum
Vidyonu görünce özendim valla : )

Merak edip baktım boş ağırlığı 112 kiloymuş. Hafif olması da karda gidişi kolaylaştırmış gibi geldi bana
Lastikler nedir?

Lastikler, orjinal lastikleri son derece dandik birşey

Motosikleti
Cruiser
Bence gayet başarılı.. Tebrik ederim :)
Birkaç olaya takıldım ama (bunları yapıcı eleştiri olarak görmeni umuyorum.)
Videoda 1:12. saniyeden itibaren dönüş yapana kadar neden karşı şeritten sürdün onu anlayamadım.. Senin kullanman gereken şeritte de kullanmanı engelleyecek bir şey göremedim.. Yol boşta olabilir ama oradan aniden bi araç çıksa muhtemelen senin gittiğin şeridi kontrol etmeden çıkacaktı.. Ayrıca dönüşte de biraz daha açıktan almış olurdun ve daha rahat dönebilirdin..
Karın içinde sürme işi tamamen doğaçlama zaten ama çok hoşuma gitti :)
Gidonu o kadar sıkmamaya çalış daha rahat hareket edebildiğini farkedeceksin, bir de düşmekten korkma, tedirgin olma hiç..
Son olarak ayaklığını motora bindikten sonra kapatabilirsin..
Yıllarca motor kullanıp, yağmurlu havalarda bile motora binmeyen birsürü adam tanıyorum. O yüzden oldukça iyisin :)
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar