- Konu Yazar
Eveeett çekirge bir zıplar 2 zıplarr 3.de karda kayarr gider demişlerr 
Son bir kaç gündür yağmurda dik çamur rampalarda eğlenerek ,buzlu ve karlı trafiğe kapalı alanlarda motorumda oyun oynayarak biraz vakit geçiriyordum.Bugün bir baktım anamm sakaryada kart arttıda arttı dedim durulurmu ,iş çıkışı giyindim tam takım doğru motoraaa. hemen buldum boş bir alaan başladım eğlenmeye
yan vere vere fren yapa yapa , yüksek devirde arkayı dans ettire ettire eğleniyordum kiiiii birden kafamda bir şimşek çaktı ! Ulen acaba ilerdeki viraja şöyle biraz hızlıca yan vererek girrsem nasıl olur ?(10cm kadar kar var önceki günden de biraz buzlanma)
farkındamısınız burada bi kaşıntı hissettim kendimde 
dedim hadi deneyek.motoru yan yatırma ,düşme riskimin yüksek olduğunun farkında olarak hadi bismillah dediiiiim .Girebildimmi peki viraja ?girdim .girdim ama çıkamadım
tam hızlanmışşkeenn ve virajdayken küüüüttttt sola yan yat
pantolonumun üst yan korumaları ve dizlik sayesinde bana bir şey olmadı,başım yere çarpmadan koruma demirleri sayesinde hızlıca kaçtım yerde motorun altından zaten (gerçi kaskımda vardı)
motorun koruma demiri motora neredeyse paralel şekilde yamuldu birde aynam yamuldu o kadar
onları bi iki çekiç ve zorlama ile düzelttimmm kaşıntımda böylece geçmiş olduu 
velhasıl kelamm karda oynamayı herkese tavsiye ediyorum mükemmel eğlenceli ve yorucu süper
düşe kalka eğleniyoruz
saygılarr

Son bir kaç gündür yağmurda dik çamur rampalarda eğlenerek ,buzlu ve karlı trafiğe kapalı alanlarda motorumda oyun oynayarak biraz vakit geçiriyordum.Bugün bir baktım anamm sakaryada kart arttıda arttı dedim durulurmu ,iş çıkışı giyindim tam takım doğru motoraaa. hemen buldum boş bir alaan başladım eğlenmeye
dedim hadi deneyek.motoru yan yatırma ,düşme riskimin yüksek olduğunun farkında olarak hadi bismillah dediiiiim .Girebildimmi peki viraja ?girdim .girdim ama çıkamadım
velhasıl kelamm karda oynamayı herkese tavsiye ediyorum mükemmel eğlenceli ve yorucu süper
saygılarr