İlk iki yıl 125 cc. üzeri motosiklet kullanmak yasak / Ayşe Şule BİLGİÇ

bence de güzel bir uygulama ama ben gerçekleri söylüyorum şuan resmi bir kanıt yok.

prosedürden başka bir işe yaramaz. bir sürü ehliyetsiz var onlar kontrol edilmiyor. polis bide motorun cc sini mi kontrol edecek

bıraksın lar stajeri falanda önce sürücü kurslarına bi düzenleme getirsinler.
adam ne araba sürmeyi bilir ne motor sürmeyi, ne kural bilir nede teoriği, ama sınavı bi şekilde geçer.

ben çok kişi tanıyorum ehliyeti olupta araba kullanmayı bilmeyen. şöyle bi düşünün bakalım siz ehliyeti alırken sürücü kursu sizinle ne kadar ilgilendi ?

çok şükür a2 ehliyetimide almak üzereyim sadece direksiyon sınavı kaldı. Şimdi bi 150 cc ye bile binmek için 2 sene beklemek zorunda kalacaktım. Arkadaşlar ehliyeti almamış olanlarınız varsa acele etsin :)

Gerçi ayıptır söylemesi ehliyetimi daha almadan istanbul-çanakkele arası gittim geldim ( honda beat ile ) 4 yerde çevirme vardı ama sağolsun durmadı polis arkadaşlar severim kendilerini :p

ahaha bu güzel işte:queen: çalışırken kullanmak için ufak cc bir motor almak istiyordum ama maddiyat sorunu var 2 motora para veremem diyordum bu yasa beni dizginler:cherry:
şimdi ehliyetimi alır birde 2007 bws çeker 2 sene stajyer kalır bu süre sonunda görev ve maaş yükseltmiş birazda para biriktirmiş olur 600F zorlanmadan alırım:wiinkk:

Son düzenleme:
ahaha bu güzel işte:queen: çalışırken kullanmak için ufak cc bir motor almak istiyordum ama maddiyat sorunu var 2 motora para veremem diyordum bu yasa beni dizginler:cherry:
şimdi ehliyetimi alır birde 2007 bws çeker 2 sene stajyer kalır bu süre sonunda görev ve maaş yükseltmiş birazda para biriktirmiş olur 600F zorlanmadan alırım:wiinkk:
valla senin gerçekten işine yarıyo :queen:

zaten böyle bir kanun çıksa çıksa türkiyede çıkar,arkadaşlar şimdi 30 yaşındayım ve a2 ehliyetim yok şimdi 25 cc lik fark yüzünden 150 cclik scooter kullanamayacakmıyım bu nasıl bir mantıktır ,sonuç olarak bu makinelerin 125 cc liğide 150 lilikde aynı hızı yapıyor,buna karar veren bu kanunu çıkaran beyinlerin yapısını çok merak ediyorum gerçekten analiz yapılacak beyinlere sahipler,Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum.

zaten böyle bir kanun çıksa çıksa türkiyede çıkar,arkadaşlar şimdi 30 yaşındayım ve a2 ehliyetim yok şimdi 25 cc lik fark yüzünden 150 cclik scooter kullanamayacakmıyım bu nasıl bir mantıktır ,sonuç olarak bu makinelerin 125 cc liğide 150 lilikde aynı hızı yapıyor,buna karar veren bu kanunu çıkaran beyinlerin yapısını çok merak ediyorum gerçekten analiz yapılacak beyinlere sahipler,Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum.
yürü be:queen:
valla ciddi ciddi kimse işini düzgün yapmıyo yada yapamıyo:pr:
insanların düşünceleri farklı bir kere, burada motoru dışarda bıraktığın an gidiyor.Ama yurtdışında adamlar hiç garaja bile sokmuyo motoru.Çalan adama sorsan onlar gavur der ama hırsızlığı kendi yapar anlamıyom ben bunu:pr:

Şimdi 150 cc kullanamıycakmıyız vay Hondanın haline CBF 150 satmaz artık pek yamaha 125 e devam tvs 150 yi düşünenlerde yandı sakın almayın ehliyetiniz 2 yıldan kısaysa bu motorları derim ozaman

ben kendimi bildim bileli 2 teker uzerindeyim,binmedigim denemedigim motor azdir.ama bir sekilde ehliyet alamadim,ya maddi durum kotu oldu,ya maddi durum duzeldi zaman olmadi.sonra okul yurtdisi derken ehliyet yalan oldu,simdi ben ehliyet alirsam ve bana 2 yil 125 cc kullancan derlerse ben yanarim,Olayin ozeti kurunun yaninda biraz bizim gibi yaslarda yanacak !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar