2 haftadan sonra tekrar merhaba. Dizimdeki yan bağlar neredeyse tamamen iyileşti ve oldukça normal yürüyebiliyorum ama malesef düşerken dizim öz çapraz bağım kopacak kadar darbe görmüş. Ön çapraz bağ için ameliyat olmam gerekiyor. Doktorum muhtemelen 7 gün içinde bir güne ameliyat günü verecek. Daha sonrasında fizik tedavim başlayacak. En az 1, 1.5 ay motora binemeyeceğim. Uzun bir süre olduğu için motorumu otoparkçıya yıkatıp kurulattıktan sonra aynasına kadar gazeteye sardırdım, yatıyor.
Kaza gününden bu yana yoldaki çukurlar normalden daha fazla dikkatimi çeker oldu. Otobanlar hariç hemen her yolda büyük çukurlar var. Açıkcası artık çukurlardan çok fazla çekiniyorum. Bu konuda özgüvenimi biraz yitirmiş durumdayım.
Acaba siz çukurlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Manevra kabiliyetinizle her çukurdan kurtarabiliyor musunuz ya da kurtaramayıp büyükçe bir çukura girdiğinizde düşmeden çukuru geçebiliyor musunuz? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız hem bana hem de başka birçok yeni motor kullanıcılarına faydası olacaktır diye düşünüyorum.