İlk göz ağrımı sattım..

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bence o tür makina alacaksan,hesaplı parçası ucuz apaçi al derim bütün kuryelerin altında var hepside çok memnun satarkende zararın olmaz,, fikirtepe-kadıköyde hızır bey caddesi no;73 AYDIN motordan ister,sıfır ister 2ci elini bulabilirsin selamlar...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen bende senin gibi 100'lük bir scooter'ı kısa bir süre kullandıktan sonra CBF150'ye geçmiştim.Gerçekten CBF150 uçak gibi gelecek sana.Şehirlerarası uzun yol bile yapabilirsin.Ancak bana motorculuğu sevdiren cbf150 şimdi yetmemeye başladı.Geçen gün sattım.Şimdi CBF250 almak üzereyim.Eğer maddi durumun iyise direk CBF250'ye geç derim.Ancak maddi durumun yeterli değilse CBF150 de seni oldukça tatmin edecek bir motordur.

çok iyi bir seçim ve iyi bir geçiş yapmışsın tebrik ederim, direk 600 RR da diyebilirdin.. Yavaş yavaş sindire sindire.. Yolun daima açık olsun.

Hayirli olsun , motosikletini satin alan arkadas a bir cift ayna almasini tembihleseydin.

Hayirli olsun , motosikletini satin alan arkadas a bir cift ayna almasini tembihleseydin.

aynalarımdan bir tanesi kırılmıştı. bende ilan için resim çekecegimden ayna tekeş gözükmesin diye sökmüştüm.
sattıgım arkadaşa aynasını verdim.(aynasız yola gidilmez!)

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. cbf 250 aklımda var fakat param yetmediginden dolayı cbf 150 ile yola devam edecegim.
hepinize kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum.
Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun paranın hayrını gör diyelim. alan da güle güle kullansın..

teşşekkürler.
1 türlü siyah cbf 150 bulamadım çogunluk kırmızı renkte ilanlarda
ben siyah istiyorum
motorsuz duramıyorum artık :(

bende bugun ilk göz agrimi sattimm mondial zc 150 şuan runner vxr 200 biniyorum mondialden kurtuldum ama guzel anilarimiz vardii

bende bugun ilk göz agrimi sattimm mondial zc 150 şuan runner vxr 200 biniyorum mondialden kurtuldum ama guzel anilarimiz vardii

evet mondial gibi bi çin malından kurtulmak güzel bi duygu...
bende cbdf arıyorum alıcaz inşallah bitane
senin içinde hayırlısı olsun kardeş.

2008 model 6000 km deki cbf 150 motorumu arkadaşıma 2400 e sattım. ben de bir sene önce 3640 a almıştım + 120 kappa çanta + 40 koruma demiri + 15 yan ayak. toplam 3800 e gelmişti. Sıfır motor alan hep zarar eder ama başı ağrımaz kullanırken.

2008 model 6000 km deki cbf 150 motorumu arkadaşıma 2400 e sattım. ben de bir sene önce 3640 a almıştım + 120 kappa çanta + 40 koruma demiri + 15 yan ayak. toplam 3800 e gelmişti. Sıfır motor alan hep zarar eder ama başı ağrımaz kullanırken.

bende bu motorumu sıfır almıştım.
satarken biraz zarara girdim onuda bindigime saydım.
cbf te 0 almayı düşünmüyorum.
piyasada 2. el çok temizleride var fakat benim tercihim siyah.
bakalım hayırlısı.
cumartesi günüde bi anes motora ugrayacagım

bende bu motorumu sıfır almıştım.
satarken biraz zarara girdim onuda bindigime saydım.
cbf te 0 almayı düşünmüyorum.
piyasada 2. el çok temizleride var fakat benim tercihim siyah.
bakalım hayırlısı.
cumartesi günüde bi anes motora ugrayacagım

Şahsen siyahın bakımı zor ve kırmızı daha bir güzel duruyor.Ben alırken özellikle kırmızı almıştım siyah olmasına rağmen.İstediğin motoru uygun fiyata bulmaya çalışırsan bayağı bir beklemen ve araştırman lazım.Bence kırmızısını almanı öneririm.

erdo2002 abi ben kask ve montuma kırmızı motor uymaz diye tereddüt ediyorum yoksa kırmızı renk o motoru gösteriyor.
kırmızı almayı düşünürsem 15 binde 2007 model 2500 tl ye motor hazır beni bekliyor :) ( birol abinin motoru belki bilirsin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar