İlk görüşte aşk

Motosikleti
250sr
Belki motoru bilenler için komik ve saçma gelecek ama ben özelliklerini bilmeyen biri olarak.. Dün iş çıkışı metronun yaptığı arıza nedeniyle eve dönemeyip yağmurdan kaçmak için yaptığım mecburi avm turunun sonunda çıkışı -1den yapıp kapalı otoparktan geçerken kenarda gördüğüm orjinal yeşil nc750x e bi anda bakakaldım, o an baktığımda modelini anlayamamıştım ama eve döndüğümde, sosyal medyadan mahallede gördüğüm kızı arar gibi honda modelleri arasında bakarak hemen nc750x olduğunu öğrendim, herhangi bir harley yada s1000rr gördüğümde bile durup bu kadar incelememiştim yada bakakalmamıştım hemde touring, adventurer modeller normalde ilgimi çekmiyor olmasına rağmen. Deposunun basık ve düz olması mı, keskin olması mı, ilginç şekilde parlayan rengi mi beni neyin cezbettiğini bilmiyorum ama param olduğunda ona daha uzun bakabilmek için kapımın önünde olmasını istiyorum bu motoru bilenler beni aydınlatabilir mi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cb 125fin büyüğü kullanıcılarından kask sığıyor ve çok az yakıyor harici bi numarasını duymadım

Motosikleti
250sr
cb 125fin büyüğü kullanıcılarından kask sığıyor ve çok az yakıyor harici bi numarasını duymadım
cb125in büyüğü mü? tamam oğlundan sonra babasının ilgimi çekmiş olması şimdi durumu biraz anlamlı kıldı, sanırım az para ile çok gezmek ve motora çanta takmadan depolama yapma fantezimi vitesli ve güzel görünümle birşleştiren bir motora sahip olmaktan pişman olmam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nc 750 X'in güncel kasası gerçekten çok şık, çok güzel görünüyor. O haki yeşil renk de motora çok yakışmış. Benzer bir renk de Suzuki V-Strom 800'lerde de var, ona da yakışıyor.

Forumda "Nc 750 x alsam mı?" diye konu açsanız sizi hemen vaz geçirirler. Bu işin çoğunluğu ruh işi, siz beğenmişseniz, sevmişseniz, tecrübeniz yeterliyse alın, geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar