İlk gezimden kareler...

scooter iyidir hoştur, pratiktir, kolaydır deniyor ama ben ne zaman bir arkadaşımın scooter'ını denemek için alsam zor geliyor kullanması. motora hakim değilmişim gibi sanki. kullanması kolay olmayan, aerodinamik diye birşeyden haberi olmayan motor kullanıyorum halbuki. :silent:

gaz tepkisini hissedemiyorsun. gaz açınca ivmelenmeye ayarlıyorum kendimi ama fıtı fıtı hızlanıyor :p (150'likten büyük sukuter kullanmadım)

motorunuz hayırlı olsun bu arada.

valadeut haftabaşında depo fulleyip işe gidip geleceğim. Bende merak ediyorum ne kadar yakacağını... Otomatik olduğu için daha fazla yakacağı kesin ama 2,5 lt ile 4 lt arasındaki fark kasdediliyorsa çok da önemli bir fark değil bence. Sanki biraz birbirimizden etkileniyoruz. Çok yakıyo çoookkk falan :)

Didem17 çok teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

solmyr hakimiyet konusunda sıkıntı hissetmedim ama aerodinamik konusunda çok haklısın. Zaten bu motoru şöyle düşündüm. Şehir içi kısa mesafeli gezi markete git kadıköye in falan... Daha fazlasını beklemiyorum.

"kullanması kolay olmayan, aerodinamik diye birşeyden haberi olmayan motor kullanıyorum halbuki."
derken kendi motorum caracal200'den bahsediyorum :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
(Lastik havası az ise gezer)

guven61 umarım katalog da uygun değerler yazıyordur. Teşekkür ederim.

Çok güzel bir seçim yapmışsın hem başlangıç, hem pratiklik hem de kullanım açısından. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Oz.

Hayırlu uğurlu olsun güle güle kullan. Kazasız belasız inşallah. Oldum olası hayranlıkla bakarım böyle rahat araba gibi olan scoterlara. Neden hep rahatsız motorlar kullanıyorum onuda bilmiyorum lakin otomatik motosiklette arabada bana hep eksik gibi geliyor. Yaratılıştandı eksiklikleri diyip vitesli motosikletlere devam ediyorum. :flower:

Hubert, Oz teşekkürler... 20 yıl düz vites araba kullandıktan sonra sanırım düz vitese tahammülüm kalmadı. Bundan sonra da sym 250i evo tarzı bir motor olabilir gözüm hala chopperlarda olmasına rağmen :)) Belki de iki motorum olur? Chopper ve scooter haha

hayırlı olsun kazasız belasız kullan, yakıt konusuna gelince motorda bi arıza yoksa ha 2.5 yakmış ha 3.5 yakmış 5 lira için strese girmeye deymez sakın hesap la kitapla uğraşma motorun zevki kaçıyor arabadan sonra motor yakıtı bedava gelir.

hasansönmez adaşım aynen! Düğüne giden oynar. zevkin için biniyorsan üçe beşe bakmayacaksın. Kurye olsam işim der hesaplarım ama aşırı yakmasın. Bakacağız :)

hgdr Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Uzun zamandır takip ediyorum. Oldukça heveslisin bu konuda. Umarın her şey yolunda gider. Rüzgarın daim olsun dostum. :)

Gökhan45 İstanbul'da motor yaşam tarzı olmalı. Cidden bıktım trafikte 1000 kg lık bir metal yığınını kullanmaya, doğaya maksimum zararı vermeye ve bir o kadar masraf etmeye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar