İlk gezimden kareler...

Arkadaşlar,

Bugün motorun eski sahibi muayenesini yaptırdı ve noterden işlemlerini yaptırdık. İlk iş benzinciye çekip 20 tl lik benzin almak oldu :) Ardından mahalle içinde turlar ve fren mesafesi denemeleri... Ben zorlanacağımı umarken, çünkü ilk defa trafiğe çıkıyorum, dur bisahile ineyim bir ablama gidip göstereyim bir de caddede tur atayım falan... Bayağı gezdim ve güven geldi. Gelecek hafta işe gitmeye başlayacağım. Beklemeye hiç gerek yok.

İlk günden kareler

zRvvZY.jpg
[/url][/IMG]

0Vjj68.jpg
[/url][/IMG]

P344J5.jpg
[/url][/IMG]

lY225J.jpg
[/url][/IMG]

nPVVqV.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
1190 ADV
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız boş neşeli sürüşler dileğimle...

Teşekkür ederim. Scooter aldığıma pişman olmadım. Bence tam İstanbul işi :)

Teşekkürler. Yalnız 60-70 km hızda motor biraz gezmeye başlıyor yolda... acaba ben mi gezdiriyorum emin olamadım :)

hayırlı olsun sonunda karar vermişsiniz. Muhtemelen motor geziyordur yürüyen aksamı bir kontrol ettirin

@Kemboo Bu konuyu inceleyeceğim. Cumartesi biraz daha tecrübe edeceğim. Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun scooter candır pratikliktir. Lastik havalarını kontrol edin... Kazasız belasız nice km.lere inşallah...

Motor gezio olabilir de, bide gidonu sıkıyomusunuz ona bi bakın o yuzden geziyomuş gibi olur.

gokayugur Evet lastik havası fazla olursa gezer sanırım?

ronnytechno İlk defa trafikte bindiğim için belki ben kasmış olabilirim.

Teşekkürler bol bol İstanbul içi gezi yapmayı düşünüyorum :)

Abi hayırlı olsun motorun motor hakkında bilgide paylaşırsan sevinirim yakıtı nasıl bende yeni başlayacağım lakin yakıtı çok diyorlar scooterların

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar