İlk Gezi Ve MotoCross Fotolarım

Arkadaşlar motoru aldıgımdan bu yana ilk kez ciddi bi geziye çıktım. Sonunda cross un hakkını verebildim. Fakat hem kalabalık olmayışımızdan hemde benim kameranın pek kaliteli olmayısından pekde iyi fotolar çekemedim. bu hata sonu daha iyi fotolar gondermeye calısıcam. Geziye 1 arkadasımla hatay / antakya dan basladık.

phot00172nv.jpg
[/URL][/img]

Antakya'nın çekmece beldesinden tırmanmaya başladık. Yol tırmanış için gayet uygun. Bu arada hava yavaş yavaş soğuyor bulutlardanda belli olacağı gibi...

phot00033pa.jpg
[/URL][/img]

Tırmanışın sonuna doğru gelirken bulutların üzerine çıktık diyebilirim. Bu arada bacaklarım dondu soğuktan.

phot00020qa.jpg
[/URL][/img]

2 saatlik tırmanış 1850 metrede bitiyor. fotodaki ben arkamdakide ne yazıkki amerikan radarı.

phot00051zh.jpg
[/URL][/img]

Bu da Merih

phot00061bq.jpg
[/URL][/img]

Dönüş istikameti olarak iskenderun'un arsuz beldesini seçtik. Orada karşılaştığımız orman koruyucuları orman içinden gidebileceğimizi ve yolun tahminen 30 dk sürebileceğni söylediler. fakat yol 2.5 saat sürdü

phot00083yh.jpg
[/URL][/img]

Bulutların üzerinde vadiye ve yeşile karşı kahvaltı keyfi...

phot00104ro.jpg
[/URL][/img]

Merih'ten ilginç bir duruş ( bu arada foto çekilip motordan inerken motorunu devirdi )

phot00111hv.jpg
[/URL][/img]

Nihayet deniz göründü. iniş cok daha zorlu gecti özellikle havanın ısınması bizi baya zorladı. yinede herseye rağmen cok iyi geçti diyebilirim

phot00163ec.jpg
[/URL][/img]

Çok hoş bir gezi olduğu her halinizden belli. Dağ keçilerini bayağı kıskandırdınız anlaşılan. :mrgreen:

güzel gezi olmuş
hayat size güzel be al krossları vur dağa taşa :flower: :queen:

Bu arada unutmadan bu resimleri foruma koymamda yardımcı olan Eyong ve Metal kardeşlerime tesekkur ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunun keyfide bir başkadır yahu, süper valla... :king:

Güzel gezi olmuş. Motosikletlerde yeni galiba. nasıl memnunmusunuz motosikletlerden. Bende almaya niyetlenmiştim bi ara. Benim alacağım zongsen di. Ama Aynı ikiside sadece isim değişik sanırım.

vallaha ne diyeyim orada olmak isterdim zevkli olmazmı hiç fakat malesef daha gezi ye falan katılamadım hatta fazla motorcu arkadaş bile edinemedim offf of

vay be uzun zamandır böyle bir geziye rastlamamıştım. tam bir cross, enduro ruhu sergilemişsiniz:) çok kıskandım valla, ben racing'lerden hoşlanırım ama bu yaptığınız gezi çok daha farklı tatlar yaşatır insana. umarım bu tip gezilere devam edersiniz..

arkadaşlar gercekten imrendim size gelde cros motor alma her yola gider ben istanbuldayım ama bizede yakın dağ yolları mevcut ciddi ciddi düşünmeye başladım cross almayı

Gerçekten ellerinize sağlık ne güzel gezi yapmışsınız. Motorların renkleri konusunda
powerbyaydin+1

Süper Moderatör (BBRR)
cross gibisi varmı kim gidebilir onun arkasından ancak başka bir cross :cat:
motorların performansı nasıldı zealsun yeni bir alet birazda ondan bahsedin hatta bence bu iş için bir başlık açınki almayı düşünen arkadaşlar buradan bilgi alabilsin

Devamını bekliyoruz. Yalnız ne o abicim öyle motorlar ışıl ışıl yakışıyormu.

guzel gezi ama bence ben motorcuyum motor surmek hayıtımın bı parçası dıyen herkez sizin gibi olmalı :cat:

gel 9 ekim gel ehliyeti bi alim ben de gezecem ....
güzel gezi :cat:

arkadaşım böyle gezilere bayılıyorum bizde izmir tayfası olarak daha yeni yeni icraat a başladık ve çok güzel oluyor işallah daha büyük gezilere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar