İlk efektli video çalışmam, apaçi kanına giriyorduk az kalsın :D

Çorum İl Temsilcisi
Hahaha :D . Küfr etmemek için kendini tutan bi ben miyim abi ? :D . Son sahnede aha çarptı dedim sevindim ama hayal kırıklığına uğradım maalesef :(

Bu arada Vegas Pro 12 kullanmanızı tavsiye ederim :cat:

Sti

Siz boyle gecin dalganizi,ondan sonra vay efendim niye turkiyede tek teker yapilmiyo,vay efendim stunt bike yokmus,kimseler yurt disindaki gibi motorla oyuncak gibi oynayamiyormus. Oynayamaz tabi ne dalga geciyonuz yaooovvv :queen:

Bi ara dedim cg tayfa gibi motora yatarmi ama yatmadi :D serviscininde saga bakacagi tutmus,yav soldan ucak carpadabilir az gaza bassana buyuk arabasin sen :D :D

apaçi var apaçi var bu bildiğin tırrek

bir sorum olacak sj4000 ile çekilmiş sanırım video başlangıcındaki mavilikten anladım bende de var bu mavilik sanırım ışığı dengelemeye çalışmasından kaynaklı var mı bir çözüm yolu buna engel olmanın?.

İdarede mi oturuyorsun :king:

Aynen :cat:

apaçi var apaçi var bu bildiğin tırrek

bir sorum olacak sj4000 ile çekilmiş sanırım video başlangıcındaki mavilikten anladım bende de var bu mavilik sanırım ışığı dengelemeye çalışmasından kaynaklı var mı bir çözüm yolu buna engel olmanın?.

Şöyle bi ayar var ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle buradan düzeltiliyor ben hep otomatikte kaydediyorum o yüzden renk değişiyor.

O7mBl3.jpg

Son düzenleme:
Beyin yok, ayna yok, ekipman yok ama Rossi gibi yürek var çocukta iki dk da sana nasıl da boyunun ölçüsünü verdi

Bence cc büyütmelisin:cherry:

Aynen :cat:

Şöyle bi ayar var ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle buradan düzeltiliyor ben hep otomatikte kaydediyorum o yüzden renk değişiyor.

http://i.hizliresim.com/O7mBl3.jpg

aynen bendede auto da bi kurcalayım orayı hafta sonu ,çok rahatsız edici değil mi o mavilik? ben kamerayı ilk aldığımda üzülmüştüm sonra farkettim bazen o mavilik gidiyor,mavilik kasvetli bir hava yaratıyor,bazen cam gibi...umarım donanımsal bi eksiklik değildir.

Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze bi tebessüm gelirse ne ala :):rendeer:

https://www.youtube.com/watch?v=nKNLW488VZw

bunlarda benden gelsin pek beceremesemde şimdilik böyle birşeyler yaptım :) keyifli seyirler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar