- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar . Oncelikle sizlere arkadaslarımı tanıstırayım kırmızı tisortu arkadasım Mustafa lacivertli kisi benim
Diger arkadasımız ise Tezel . Yıllardır surekli dalmaya gittiğimiz kankalarımla yine bir pazar dustuk yollara. Yine astık dagları dagları . Bu bir belirsiz gidis hem cıkıs var hem inis iste simdi burasıdır Dalacagız :wiinkk: Aslında bu sezon ıcın gecbile kalmıstık . Bundan onceki yıllarda nisan aylarının sonlarında dalış sezonumuzu acar kasım ayına kadar yaklasık 15-25 dalıs yapardık. Gecen sene ise sadece 6 dalıs yaptık . Sanırım hayatın gidisatı bizi zevlerimizden birazcık uzaklastırıyor. İzmir Dikili ve Çandarlı cevresinde dalıs icin heryer uygundur. Ama biz mersinbahceye gittik. Dikiliden yaklasık 25 km uzaklıkta. Ardından patikalardan kıyıya gitmemizde 500 m kadar suruyor. Dalıs yapacagımız alan toplumdan uzak olmalı . Esyalarımızın calınma riski oldugundan . İnsanlardan uzak yerler secilir. Sabah 7 de kalkıp hazırlıklarımızı tamamladık. Saat 7:45 de bulusma noktamızdan hareketle 8:30 da suya daldık. 11:30 da sudan cıktık. bundan onceki yıllarda okadar bereketli bir denizimiz vardı ki anlatamam ama artık denizlerimizde vurmayı bırakın gorebilecek seviyede bile balık yok.
ale: Yıllardır yaptıgımız bu sporu tahmin ediyorum bizim cocuklarımız yapamayacaklar. Denizde bizim zıpkınlarımızı atmadıgımız balıklar balıkhanelerde insanlara satılıyor :farao: Neyse su an icin cok yorgunum . Cektigim resimleri ve gezimizi sizinle paylasmak istedim . Su sıcaklıgı cok dusuktu. Havaların ısınması denizin hemen ısıncagını gostermez . cok soguk bir kıs gecirdik guneste fazla kalınmamasını ve suda ise elbiseniz yoksa yarım saatten fazla kalmamanız gerektigi belırtırım . Keyifli gunler ...