Ilk Deneyimim Olacak Sakarya...!!!

MERABA ARkadaşlar nasip olursa 4 ay önce almış olduğum mondial 110 ft ile yalovadan adapazarına gideceğim (16 haziran) sizce 110 ft ile sakarya yolculuğum nasıl geçer gidilebilir mi?yalova-sakarya
arkadaşlar hepinizin öneri ve görüşlerini bekliyorum yolculuğum zehir olmasın şimdiden uyarılara dikkate almam lazım???bekliyorum

Hayırlı yolculuklar yola çıkmadan önce motrun bütün bakımlarını yaptır tamam...

kendine güveniyorsan neden olmasın ki? ama şu var kiiiii: EHLİYET + KASK ŞAAAARRRTT
haaadi sana ii yolculuklar

arkadaşlar eyvallah 3 gün önce ehliyetimi aldım kask zaten mevcut arkadaşım motor şişmez değil mi???

Yalnız o yol çok çok kalabalık ve meskun mahal (yerleşim yeri) dolu gözünü 4 aç.

antalya da iken bir abi ile tanısmıstım kendisinde 110 ft vardı eğer yalan söylemiyorsa 7 saatte antalya'dan izmir'e gitmiş bu motor ile akşam cıkmıs yola gece yolculuğu yapmıs ve 2 saatte bir mola vermiş yanlız biraz üşümüş :) malum yayla yolundan gece gidiyor :) ben derimki arkadaşım yolda motorunun sesini dinle o sana yorulduğunu anlatır zaten sende dinlendirirsin umarım şişmez küçük bişey daha sabaha karşı yola cık derim hem serin olur saat 5:00 gibi yada 5:30 gibi cık derim
unutma motorunun her yürüyen aksamını ve motorunu kontrol et yağını bujini bide zincirine bak(gerekirse yağla) kendine dikkat et
hayırlı yolculuk foto da isteriz haaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar