ilk deneyim

ilk motor tecrübesi

• heycan

Oy: 16 84.2%
  • korku

Oy: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
slm herkeze aranızda yeniyim :cherry: bana yardımcı olabilirmisniz :cherry:ben 20 yaşındayım araba merakım vardı onun babam sağolsun bitirdi ama motora döndüm ama hep içimde bi cbr 600 kullanmak vardı :queen:hep hayal kumusumdur yollda motor gördüm zaman göz önunden kaybolana kadar:pale: bakarım o egzoz sesine bitiyorum gerçekten bende hep hayallerime kavusmak için bi adım attım ve motor almaya karar verdim hayatımda ilk deneyimim olucak hiç tırafıye çıkmadım ilk defa kullanıcam bunun için zat 150 almaya karar verdım başlangıc olarak bunu için :queen: sizce herbiriniz birbirnizden tecrübbelisiniz :wiinkk:bana yardımcı olabilirmisinziz şimdiden teşekkütler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anket yetersiz olmuş :)

hayatında ilk defa bir motosikletin üzerine oturduğunda önce bir sudan çıkmış balığa dönersin :) daha sonra çalıştırma esnasında içini bir korku kaplar :) Ama motoru sorunsuzca kaldırıp ufak ufak hareketlendiğinde suratında bir tebessüm oluşur :) biraz hızlanıpda o rüzgarı hissedince aldığın zevki açıklayacak kelimeler yok :)

Ama unutulmaması gereken şey motosiklete tam hakim olmadan -bakınız motosiklet teorisi Donald Duck- trafiğe çıkmak rus ruleti oynamak gibidir.

teşekkürler anket içinde farkındayım zayıf oldu bıraz

bende yeni başladım bi ay oldu crusierla başlamaktı niyetim ama ilk oldugu için scooterla başladım motorumdan memnunum ama tavsiyem tarzına göre bi motorla başla ztn başladıktan snr vazgecemicksin ayrıca bi önmli konu dha motordan once butun koruma ekipmanlarını al kesinlikle cok onemli bu smdden hayırlı olsun diyelim:rendeer:

teşekürler gercekten 150 zat başlamayı düşünüyorum bakıcaz artık

vallahi bende 24 nisan 2007 de motoru bayiiden aldım ve eve kadar tek başıma gittim.hiç tecrübem yoktu.sadece trafik tecrübem vardı otomobilde dolayı.bencede en önemli şey budur trafik tecrübesi.kendime güveniyordum ve hiç heyecan ve korku yaşamadım.sadece mutluydum:mrgreen: tabi ehliyet şart.ben motoru alır almaz yazıldım a2 ye.7 temmuzda sınava girdim inşallah kazanacağım

aramıza hoş geldin anket için sıkılma nasılsa daha geniş kapsamlısını yaparsın ilerleyen zamanlarda :cherry:

Merhaba,
bende şimdi uye oldum ve aynı basliği acacaktim :)
Acıkcasi motorsikletleri pek sevmiyordum taki Ducati Monster gorene kadar.
ilk basta bi scooter alim 2 teker ustunde gitmeyi ogreneyim gibi bir mantik geliştirdim.
Sonrasinda 14-15 yasindaki cocuklar bile scooter a 3-4 tane tup su koyup sokak sokak su servisi yapiyolarsa baslangiç için monster fazla olmaz gibi bir matiga kavuşmuştum ki cok yakın bir arkadasim ciddi bir kaza geçene kadar. Kolunu kırıp testislerini ezdi (kask mont felan olmasina ragmen). O zamanlar pek komik değildi ama kazanın ustunden zaman geçince gulerek anlatır hep ucarak arabanın tekine kafa attim kaportasi ezildi diye :) Hernekadar anlatırken gülsede artik motor kullanmıyor.
26 yaşındayim, 10 senedir istanbul trafiğinde araba kullanıyorum dolayısıyla halk otobuslerinin ve minibuslerin ne derece dengesiz bir şekilde araç kullandıklarının da farkındayim.
Bir yandan motor tehlikeli derken bir yandan da daha lise cağındaki cocukların 3-4 tüp suyla kullanmlarına bakıp onlar yapıyorsa ben cok daha iyisini haydi haydi yaparim diyorum.
Şu anda ya Ducati ya hiç modundayim :)

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

selamlar aramıza hoşgln
bence daha kucuk bı morla başlamalısın once emeklemek gerekır sonrada yurumek senınkı hemen yurumek
sana tavsiyem
100 cc lik bi motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar