Super maxi scooter zat150 racing kullanıyorum her türlü kapışmaya hazırım 

Scooter a göre değişir..:bounce: :rendeer:şehir içi scooter 10 numara ama uzun yol bitmek bilmeyen bir işkence !!!
maxi scooterlar ldikkate alınmamıştır:cherry:
eğer kalabalık ve trafik gibi bir sorunu olan şehirde yaşıyorsanız (istanbul gibi)
scooter den başkasını tanımam geçen gün eyüp ısıklarda bir race ile yan yana geldik ben kalkana kadar adam ikinci ışıklara gitti ama 500 mt ilerde iki otobüsün arasında yanmamış mazot koklarken gördüm)))) yani bazılarına kullanımı zor gelsede artık hayatın vazgeçilmez bir parçası
![]()
delikanlı adam scooter tipi motosiklete binmez
bence yer yuzundekı ıcbır scooter vıteslı motoru gecemez ve merak edıyorum bence motora bınmek kadar vıtes olayıda ayrı bır zevk katıyor
Sanki bi cekememezlik durumu söz konusu sıkışık trafikte :queen: özellikle Bağdat caddesinde çok cebellesir görüyorum sizi vitescikler :queen: ben 500 lük makine ile slalom yapıorum koskoca maxiscooter ile peşimden bi ybr 125 aynı serilikte gelemiyor neden acaba :wiinkk: :bounce:
herkes scooter kullanabilir ama herkes vitesli motor kullanamaz :mrgreen:
round 1 :queen:
scooter 0
vitesli 1
:mrgreen:
scooterların hepsiyle kapışabilirim
kalkış duruş farketmez![]()
Bune şimdi delikanlının el kitabı madde 40 mı ?
Ayrica kendi kullandığın motorda scooter değilmi?
Şaft yok, zincir yok; motor aslan gibi tekere bağlı...muhtemelen kalkışta elbette geçer gider ama...
Küçük tekerler, bence yüksekte olan ağırlık merkezi ve motor freninden yararlanamama tam anlamı ile...uzun yolda otomatik vites , yokuşlarda fln nefesi kesilebilir mi ?
Walla bunlar beni hep düşündürüyor....
Benim bacanakta 150 lik Bianchi var ama cesaret edip de istemedim ...sanki altımdan kaçacak gibi geliyor nedense...
Yine de tercih sebebidir...hangi makine size uyarsa onun üzerinde mutlusunuzdur der geçerim...![]()
Selamlar, sevgiler....
eminmisin arkadasim :cyclopsan benim honda fjs 600 kalkista ybr 125 titan filan dinlemiyo tam 50 ps motoru var o ybr 2 ye atana kadar ben 90 a cikiyorum :cherry: