İlk defa scooter a bindim! (geyik konu)

şehir içi scooter 10 numara ama uzun yol bitmek bilmeyen bir işkence !!!

eğer kalabalık ve trafik gibi bir sorunu olan şehirde yaşıyorsanız (istanbul gibi)
scooter den başkasını tanımam geçen gün eyüp ısıklarda bir race ile yan yana geldik ben kalkana kadar adam ikinci ışıklara gitti ama 500 mt ilerde iki otobüsün arasında yanmamış mazot koklarken gördüm :))))) yani bazılarına kullanımı zor gelsede artık hayatın vazgeçilmez bir parçası :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuhtupaşayı tutabilene aşkolsun walla , şehir içi ana yolda, ara yolda, trafikte ... :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Sanki bi cekememezlik durumu söz konusu sıkışık trafikte :queen: özellikle Bağdat caddesinde çok cebellesir görüyorum sizi vitescikler :queen: ben 500 lük makine ile slalom yapıorum koskoca maxiscooter ile peşimden bi ybr 125 aynı serilikte gelemiyor neden acaba :wiinkk: :bounce:

scooterlar güzel motorlar yaaa ben seviyom tabi şirin geliyo ve kolaylık.bence;
dengeli yahu dönüşlerde de sorun yaşamadım. bende maxi felan yoktu ama bilemiyorum dönüşlerde aynı şekilde gidon yatırarak dönüyordum.bikaç defa düştüm sadece o da debriyajlı motordan kalma alıkanlıklarda. fren diye debriyaja basınca ehh düşüyoz.
seviodum ben onu yaaa çalınana kadar.:pale:

eğer kalabalık ve trafik gibi bir sorunu olan şehirde yaşıyorsanız (istanbul gibi)
scooter den başkasını tanımam geçen gün eyüp ısıklarda bir race ile yan yana geldik ben kalkana kadar adam ikinci ışıklara gitti ama 500 mt ilerde iki otobüsün arasında yanmamış mazot koklarken gördüm :))))) yani bazılarına kullanımı zor gelsede artık hayatın vazgeçilmez bir parçası :)

250R ise kesin benmişimdir o mazotçu
alışkanlık yaptı zaten artık

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bune şimdi delikanlının el kitabı madde 40 mı ?
Ayrica kendi kullandığın motorda scooter değilmi?

walla ikisine de bindim, ikisinin de keyfi ayrı....

pilotaj seviyorsan vitesli, pratiklik seviyorsan scooter.

denge konusuna gelince farklı motorlar kullanmak insanın denge yeteneğini geliştirir diye düşünüyorum.

scooter şehirde yaşıyorsanız olmazsa olmaz, vitesli keyif için canınız motor kullanmak istediği için alınır. (bence tabi :) )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence yer yuzundekı ıcbır scooter vıteslı motoru gecemez ve merak edıyorum bence motora bınmek kadar vıtes olayıda ayrı bır zevk katıyor

boş boş konuşmayın arkadaş......
getir hadi hyosung250 gtr mi neydi runner200 le 400 drag yapsın:queen: :queen: :queen:

delikanlı adam scooter tipi motosiklete binmez

ewet cup modeline biner diiimi. ya seninkinin pedalıda varmı saahiii????? :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sanki bi cekememezlik durumu söz konusu sıkışık trafikte :queen: özellikle Bağdat caddesinde çok cebellesir görüyorum sizi vitescikler :queen: ben 500 lük makine ile slalom yapıorum koskoca maxiscooter ile peşimden bi ybr 125 aynı serilikte gelemiyor neden acaba :wiinkk: :bounce:

hoca sende kendini scooterdan sayıyosun ya helel valla...
nexsus scoootermi sence aşkolsun. sakın duymasın haaaa:queen:

herkes scooter kullanabilir ama herkes vitesli motor kullanamaz :mrgreen:

round 1 :queen:

scooter 0
vitesli 1

:mrgreen:

sen ööle san.......
vitesliyi sürebilmek için scoooter ı rahat kullanabilmelisin. hatta daha önce scooterle başlamalısın. daha scoooter a binemeyen adam vitesli motora nasıl binsin? allah bilir bisiklete binmeyide bilmiyosundur? hem scoooterda dengeyi sağlayamayan adam vitesliyi nasıl becersin? komikleşmeyin yaaaa???:pr: :farao:

scooterların hepsiyle kapışabilirim
kalkış duruş farketmez:p

emin misin? atmayın bak ramazan da geldi. din kardeşiyiz nede olsa:rendeer:

Son düzenleme:
selam ben kayserıde ecza deposunda kurye olarak ilaç dağıtıyorum günlük 300 km yol yapıyoruz malum şehir içi dur kalklar yuzunden vites kullanmak sıkıcı oluyor.....125 kanuni kullanıyorum zaman zaman scoter kullamak istiyorum vites derdi olmadığı için....ama yinede motorumdan memnunum 2 senedir biniyorum kolay kolay sorun çıkartmıyor..sadece kalkış çok zayıf birazda titriyor okadar....herkese selam NİYAZİ KAYSERİ

Şaft yok, zincir yok; motor aslan gibi tekere bağlı...muhtemelen kalkışta elbette geçer gider ama...
Küçük tekerler, bence yüksekte olan ağırlık merkezi ve motor freninden yararlanamama tam anlamı ile...uzun yolda otomatik vites , yokuşlarda fln nefesi kesilebilir mi ?
Walla bunlar beni hep düşündürüyor....
Benim bacanakta 150 lik Bianchi var ama cesaret edip de istemedim ...sanki altımdan kaçacak gibi geliyor nedense...
Yine de tercih sebebidir...hangi makine size uyarsa onun üzerinde mutlusunuzdur der geçerim...:p

Selamlar, sevgiler....

arkadasım,,gilera nexus 500 şaftlı bir maxi scooter. ayrıca ne yokusda ne de duzde nefesi kesilmez. motor frenine de frenleri merkezi dagıtım oldugundan pek motor frenine ihtiyacı da yok. :queen: sadece arkadan bakmak kalır bu motor a:bounce:

eminmisin arkadasim :cyclopsan benim honda fjs 600 kalkista ybr 125 titan filan dinlemiyo tam 50 ps motoru var o ybr 2 ye atana kadar ben 90 a cikiyorum :cherry:

bence sen titanla ybr ile deil. nexusla kapış ışıklarda:cherry: . anında arkada kalırsın. sonrasını bilmem:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar