ilk defa motor almayı düşünüyorum 125cc motor önerisi

ilk defa motor kullanacağım şuanda 125cc ile başlamayı düşünüyorum. ağustosa doğru A sınıfı ehliyet alacağım max 100 bin geçmeyecek şekilde taksitle motor almayı düşünüyorum ama daha önce motor kullanmadığım için pek bir bilgim yok.

şuanda baktığım modeller :

Falcon Mexico 150

Mondial Drift L 125

güvenilir ve ilk defa kullanacak birisi için ideal bir motor önerisi yapabilecek varmıdır.

Mexico 150 kullandım cidden güven veren motosiklet. İkisi arasında kaldıysanız Mexico 150 tavsiye ederim fakat üretiminin durduğunu hatırlatırım.

Motosikleti
Voge 250RR
İlk ve hala kullanmakta olduğum motorum drift L. Yeni öğrenmek isteyenler için bence gayet güzel. Frenleri falan yeterli. Acemi birisi zaten hız yapmamalı o yüzden yaptığı hızın da yeterli olduğunu düşünüyorum, şehir içinde gayet atik. çin malı diye aklınızda soru işareti olabilir ama bence garantili olduğu sürece problem olmaz, ki siz de sıfır almayı planlıyosunuz. Yaklaşık 2.5k km ye geldim herhangi bi sorun yaşamadım. bayiden çıkarken ön farın ledleri patlak çıkmış, alırken farketmemiştim. Tekrar gittim 1 hafta içinde far geldi ve garantiden değiştirildi. yedek parça konusunda da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ( tabi yaşadığınız şehre göre değişir)

Bir arkadaşım önerdi şimdi.
BRILLIANT 50 PRO-PLUS al dedi çünkü ehliyet işleri sürmeye alışmak vs derken yaz bitecek dedi 125 cc yerine bunu al dedi sanırım 125cc miş ama 50cc yazılıyormuş ama 125cc motor almakta mantıklı geliyor. Şuanda mondial drift l 125cc modeli düşünüyor naked'da ise dediği gibi ehliyet vs derken kullanmakta kullanmakta sorun yaşanır mı. 30 ağustosta alabiliyorum ehliyeti en erken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar