İlk defa motor alacağım yardım edermisiniz

ordulusun galiba hemşerim. 3. motorum olan cbr250yi 53 yaşında bir amcadan almıştım.İlla ss görünüm istiyorsan cbr250 öneririm en azından cross hariç her yola gider şehir içi uzun yol gezi vs. 125liklere göre daha iyi gider hemen sıkılmazsın ben aldıktan 10 gün sonra istanbuldan orduya gittim 11 saatte gayette rahattım öneririm
Evet orduluyum.orduda bildiğim kadarıyla hondanın servisi vardı ama kapandı galiba.suzukide düiünmüştüm ama ne samsunda nede orduda bayisi var bakım yaptırmak zor olur.geriye sadece yamaha kalıyor,samsun benim için şuan en yakın bayi ve servis konumunda.malesef böyle bir sıkıntımızda doğdu

Hocam R125 çok gereksiz olur. Parçası oldukça pahalı, gitmeyen, ama kaliteli bir motor. Burada mesele şu, ferrari kasasına tofaş motoru takılmış gibi oluyor. Evet parça kalitesi iyi, ancak parça fiyatları da çok yüksek muadillerine göre. R25 alıp kaliteli lastik takarsanız kullanılabilir. Gençlere önermiyoruz R25'i çünkü motor sıradan bir 1600cc aile otomobilinin top speedine çıkabiliyor. Gençler de maalesef dayanamayıp deniyor. Tavsiye edilmeme sebebi bu. Yaşınıza istinaden, kendinize hakim olabilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz dikkat ile R25'in motorcu deyimiyle sürücüyü tükürmek falan gibi adetleri yoktur. Sadece biraz dikkat ister. R125'den daha ucuz parçaları. En azından bir gün satıp değiştirmek isterseniz satışı R125E göre kat ve kat daha fazladır.

Motosikleti
R25, CRF250L
sizin motorunuz suzukide. GSX250R sıfır alın takılın

Orda servisi var mı bilmiyorum hocam[/QUOTE
Bildiğim kadarı ile 200km yakınımda suzuki servisi yok aslında suzuki istiyordum ama malesef servis olayından dolayı alamıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Hocam R125 çok gereksiz olur. Parçası oldukça pahalı, gitmeyen, ama kaliteli bir motor. Burada mesele şu, ferrari kasasına tofaş motoru takılmış gibi oluyor. Evet parça kalitesi iyi, ancak parça fiyatları da çok yüksek muadillerine göre. R25 alıp kaliteli lastik takarsanız kullanılabilir. Gençlere önermiyoruz R25'i çünkü motor sıradan bir 1600cc aile otomobilinin top speedine çıkabiliyor. Gençler de maalesef dayanamayıp deniyor. Tavsiye edilmeme sebebi bu. Yaşınıza istinaden, kendinize hakim olabilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz dikkat ile R25'in motorcu deyimiyle sürücüyü tükürmek falan gibi adetleri yoktur. Sadece biraz dikkat ister. R125'den daha ucuz parçaları. En azından bir gün satıp değiştirmek isterseniz satışı R125E göre kat ve kat daha fazladır.
Galiba en mantıklı seçenek r25 olarak kalıyor.istanbulda bütün eğitimlerini aldıktan sonra galiba kullanmakta sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar