İlk Cruiser Konusunda Tavsiye

Bütün motor severlere merhaba. Ben Ankara'da ikamet etmekte olup daha önce motor deneyimi olmayan aranıza henüz katılmış birisiyim. Bir anda beni saran motor tutkusuna artık kayıtsız kalamayarak ehliyet için kısa süre önce başvurmuş bulunmaktayım. Ehliyet sanırım Ağustos ortası gibi elime geçecek. Motor ile trafiğe çıkmadan önce profesyonel motor eğitimi almayı elbette ihmal etmeyeceğimi belirttikten sonra soruma geçmek istiyorum. Uzun araştırmalarım sonrası Hyosung gv 250 almaya karar verdim. Motosikleti sıfır almaya niyetlendim. Malumunuz tam yeni modellere geçiş aşamasındayız. Şuan Ankara'da sıfır km gv 250 kampanyalı 9000 TL'ye satılmakta. Piyasaya yabancı olmam dolayısıyla fiyatın düşüp düşemeyeceğini ya da 2014 modeli beklememin lehime olup olamayacağını kestirememekteyim. Hemen bayiden 2013 modelini almalı mıyım? Maruzatımı ifade edebilmiş olmak temennisiyle... Tekrar hepinize merhaba.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
2014 ü beklersen seneye haziranda temmuzda anca alırsın..
2013 modelleri yeni yeni geliyor daha.. bildiğim kadarıyla 9 bin liranında altına inmiyorlar

onun dışında anlatmama gerek yok siz okumuşsunuzdur :)

Çok afedersiniz ben şöyle biliyorum: Firmalar yılın 6. ayından sonra yeni modelleri piyasaya sürerler ve siz 2013 ün 7. 8. ayında 2014 model bir binek sahibi olabilirsiniz. yani şuan piyasada sıfır olan motorlar zaten 2013 sanırım. (Söylemiş olduğum şeyler hatalı da olabilir)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Çok afedersiniz ben şöyle biliyorum: Firmalar yılın 6. ayından sonra yeni modelleri piyasaya sürerler ve siz 2013 ün 7. 8. ayında 2014 model bir binek sahibi olabilirsiniz. yani şuan piyasada sıfır olan motorlar zaten 2013 sanırım. (Söylemiş olduğum şeyler hatalı da olabilir)

benimde kafam karıştı şimdi yorum yapmayım :p

Evet arabalar icin gecerli o bu senenin motorsikletleri nisan gibi gelmeye basladi,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar