İlk Ciddi Kazam

Evet maalesef böyle bir konu açmak nasip oldu. En azından açabilecek durumdayım buna da şükür.

Evin sokağına doğru sola doğru dönecektim. Hızım durmaya yakındı ancak kör noktadan ambulans gayet hızlı bir şekil de yapıştırdı. Resimde ki sokağın başından geliyordum. Sola doğru dönecektim. Zaten öyle vurmuş ki hanımefendi duramayıp karşı sokakta anca durmuş.

Pantolon dışında tam ekipmandım. Sol ayak serçe parmak, sol diz ve baldır kısmında ağrılar var. Hastanede kırık çıkık çıkmadı. Kan aldılar sabah saat 5 de tekrar kan vereceğim hastaneye gidip iç kanama kontrolü için.

Kısaca amel defterini az kalsın kapatıyordum. Bu arada ambulansın mavi ışıkların yandığına kanmayın kazadan sonra yaktılar.

Ne kadar dikkat ederseniz edin bu ülkenin maalesef eğitimli eğitimsiz fark etmez çok büyük çoğunluğu insanlığın bir kısmını yitirmiş. Trafikte sadece kendimizden değil başkalarından da sorumlu olduğumuzu unutuyoruz.

80d962d307b4ebf.jpg
4609b70a7dea58c.jpg

Tekerinize taş değmesin en ufak bir kaza kimse yaşamasın.

Geçmiş olsun. Ve Allah beterinden korusun. Bir şansınız da çarpan araç ambulansmış daha ciddi birşey olsa ani müdahale imkanı serçe parmağınıza kadar gelmiş :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Büyük geçmiş olsun, çok ciddi bir kaza yaşamışsınız.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışınız.Siz sola dönerken ambulans size arkadan mı çarptı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun, maalesef bu ülkede öyle bir araç kullanmak gerekiyor ki ..

her köşeden birileri çıkacak gibi ..
önündeki araç aniden duracak gibi ..
arkandan biri aniden sana vuracak gibi ..

Kocaeli İl Temsilcisi
Büyük geçmiş olsun hocam. Acil şifalar dilerim..

Çok geçmiş olsun hocam. Mal canın yongası ama motoru hiç düşünme, sen iyiysen gerisi bir şekilde hallolur, sen iyileşmene bak.

Yeniden geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Size göre büyük olsa da emin olun ki küçük sayılabilecek bir kaza. Allah beterinden saklasın, ucuz atlatmışsınız.

Konuyu mahkemeye taşımak isterseniz aklınızda bulunsun, ambulans görevde değil ise ve/veya ikaz ışıklarının o an yanmadığını çevredeki kameralar yardımıyla da olsa kanıtlayabilirseniz haksız durumda olduğunuz belirlenmiş de olsa mahkeme kararı ile durum lehinize dönebilir.

Tekrardan geçmiş olsun diliyorum. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, çabucak iyileşin.

Büyük geçmiş olsun hocam, sağlık yerinde olduktan sonra gerisi hallolur.
Zor tanıdım tracer700ü. Kasko var mıydı?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun.
Ucuz atlatmışsınız.
Allah tekrarını yaşatmasın.

Geçmiş olsun. Size göre büyük olsa da emin olun ki küçük sayılabilecek bir kaza. Allah beterinden saklasın, ucuz atlatmışsınız.

Konuyu mahkemeye taşımak isterseniz aklınızda bulunsun, ambulans görevde değil ise ve/veya ikaz ışıklarının o an yanmadığını çevredeki kameralar yardımıyla da olsa kanıtlayabilirseniz haksız durumda olduğunuz belirlenmiş de olsa mahkeme kararı ile durum lehinize dönebilir.

Tekrardan geçmiş olsun diliyorum. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, çabucak iyileşin.

Maalesef çok ara sokaklar çevrede hiç bir şey yok desem yeridir. Kamera vs bulmaya çalışacağım yalnız. Ambulans görevde değildi onu biliyorum. Eve gidiyormuş personel.

Zaten çarpıştığımız yerde duramayıp karşı sokağa geçmiş ambulans. Bakalım başıma ne belalar gelecek yasal olarak

@sutlusoda maalesef kasko henüz yaptırmamıştım. Motor Tracer 700 evet

Çok çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.
Ben de ilk ciddi kazamı pazar günü yaptım. Bostancı iDo iskelesi önünde en sağ şeritte park halinde araba en sola girilmez ters sokağa girmek için ani manevra yaptı. 10 metre önümde yatay biçimde 2 şeridi birden kapattı. Hızım 60-70 arasıydı. Duramayacağımı anlayınca son bir kontra yaptım aracın burnuna doğru kurtaramadım. Sol lastik tampon arasında bir yere vurup arabanın ön kaportasının üstünden uçarak yola düştüm. Full koruma olduğu için sol diz kalça boyun omuz ağrısıyla kurtardım.
Motorda çizik zannettiğim arabanın boyalarını tinerle çıkarttım. Servise götürdüm 6000 bakımı da gelmişti hiç bir sorun yok. Koruma takozu çok işe yaradı. Arabanın halini görseniz motor pert olmuştur dersiniz. Bende çok şaşırdım büyük ihtimal lastikle girdiğim için grenaj ve motor bloğu zarar görmedi.
Ben konu açmak istemedim. Arkadaşın konusunu görünce içimi dökeyim dedim.
Kazaya neden olan arkadaşta kaza gününden beri arıyor. Çok korkmuş uykuları kaçıyormuş vs. Kaza anında ağrılarım olmasa üstündeydim direk canıma kastettin dedim. Kibar ve suçunu kabul ettiği için biraz öğüt verip kapattım konuyu.
Şimdi biraz tedirginim motor üstünde ama normaldir heralde. 3 gün oldu çünkü. Dinleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Konu sahibi arkadaşım tekrar çok geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar