İlk cezamı yedim

Arkadaşlar bugün işten eve geldim ne göreyim evde trafik iadi para cezası karar tutanağı tebligatı var kırmızı ışıkta geçmişim 100ytl istiyorlar. orda hayır sever biriside plakama ceza yazmış neyse sorun şu ben bu parayı nezamana kadar ödemem lazım nereye ödemem lazım ayrıca a2 ehliyetimi daha alamadım emniyete para yatacağı için ay başını bekliyordum ben şimdi ödemeye gitsem birde orda ceza yermiyim ehliyetim yok diye? son olarak şimdi ben mimlendimmi yani polisler benim plakaya bakarak bunun cezası varmış çevirelim deyip bolbol çevirirlermi? valla ilk defa böyle bir ceza yedim ondan soruyorum

geçmiş olsun arkadaşım
öncelikle cezayı karakola deil sanırım vergi dairesine yatırıyosun yada ziraat bankasına hiç ceza yemedim ama öyle hatırlıyorum
ayrıca polislerin sana takması gibi bişey söz konusu olamaz koskoca yalovada başka motormu yok onların işi bu hata yapan cezalandırılır :) bidahakine daha dikkatli olman dileğiyle iyi akşamlar

Gerçekten o güzergahta o suçu işlediysen bankaya veya taş.vergi dairesine yatır ehliyetle alakası yok.
Tutanağa dikkatli bak araç cinsi ne diye gözüküyor,bir yanlışlık olmasın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evt ehliyet konusunda hiç korkma parayı yatırmasan motoru satsan bile hep önüne çıkar bu ceza vergi dairesinde yatır ama fazla kızmadığına göre
demekki bu suçu işlemişin:p

geçmiş olsun kardeş...

valla bende radardan yedim cezayı.77 yerine 82 ile gidince motora 101 lira sıkışmış onu aldılar bi operasyonla.15 gün içinde verdim diye güzellik yapıp indirim yaptılar %25 yani 75.75 ytl ödedim.vergi daiiresine makbuzla beraber gidip verince parayı oluyo herşey.korkma canını yakmıyolar hiç:))))

Sağolun arkadaşlar @necdet hatalıyım bunu kabul ediyorum buna tepki vermek saçma olur tamam sıkışıcam parayı zor ödiycem ama bak bir daha geçiyormuyum kırmızıda buda ders oldu :) peki geç yatırsam ne olur 2-3 ay sonra filan gördüğüm %5 aylık fazi diyor ama ödemezsek 2-3 ay sonra ödersek sorun olurmu acaba?

aylık faiz biner...

benim bildiğim aylık 4 yada 5 gibi bi faiz işliyo.yani 1 ya sonunda ödemedin 101 liraya % 5 faiz gelse 106 lira olur.2. ay sorunda 106 liranın %5 inden fazi gelir..yani artar...bekletmeden ödemek en iyisi...ha ödemezsen nolur.katlanır katlanır,motoru satacak olduğunda borçlu görünür temiz kağıdı alamazsın plakadan dolayı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence öde sende indirimden faydalan yinede üzüldüm bula bula senimi buldular:pr: :pr:

su kadarini b'l'orm 'lk 15 gnde odersen bel'rl' b' 'nd'r'm aliosun otomatikman aklinda olsun nerden bakarsan sende 20Ytl civari bi indirim olur az deil valla bnm eski doradonun deposu doluyodu?D

Sağolun arkadaşlar @necdet hatalıyım bunu kabul ediyorum buna tepki vermek saçma olur tamam sıkışıcam parayı zor ödiycem ama bak bir daha geçiyormuyum kırmızıda buda ders oldu :) peki geç yatırsam ne olur 2-3 ay sonra filan gördüğüm %5 aylık fazi diyor ama ödemezsek 2-3 ay sonra ödersek sorun olurmu acaba?

Muayene vakti geldiğinde,muayene de yaptıramazsın.

Sağolun arkadaşlar neyse biran önce ödemek daha iyi ozaman ay başı gelsinde bari maaşı yatıralım emniyete mağdem paraya ihtiyaçları var zekat olarak veririz napalım :)

elindeki ceza tutanağı ve zarfla birlikte nakil vasıtalara yatıracaksin cezanın kesinleşmiştarihi ve plakanı kontrolet

Geçmiş olsun ne diyim Bu arada herkez demiş ama ben iyi biliyorum arabamla yedigim için ziraat bankasına git ruhsatını al 100 ytl ni al git hemen yatırırsın sana sormazlar birsey plakanı bakarlar ruhsattan o kadar :) Bundan sonra dikkatlı ol dostum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında motorunu kaptırmak ıstemıyorsan sen bence ılk basta ehlıYeti al:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar