Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Cezamı Yedim Hayırlı Olsun...Polisle Geçen Diyoloğumuz...
En son ödedidiğim 343 tl lik cezadan sonra prensip olarak yeni alacağım motorda plaka kullanmayacağım. Plakasız yakalanmak daha ucuz, zaten Elazığ'da beni yakalayabilme ihtimalleri imkansıza yakın. İstanbulda ise plakayı sırt çantasında taşımak lazım.
Sen polise 4 yumruk attın , seni karakola aldılar ve sağ sağlim eve gittin sonunda . Yapma Allah aşkına , seni varya tanınmayacak hale getirirler o sebeple karakola götürürlerse , sonrada düştü diyip geçerler . 1 ayda zor toplarsın kendini .
Gülmekten okuyamadım.Diyalog oldukça filmsi.Sen 4 tane vuracan seni sakin sessizce karakola götürecekler.Sonra tanıdıkların araya girecek hiçbir şey olmamış gibi evine gideceksin.Alt komşumuz sarhoşken trafikçilere sadece yumruk salladığı için hapiste.Polis abilerim öyle bir düzenek kurmuşlar ki evire çevire dövmüşler sanarsın polisleri.Adam derdini ne hakime ne savcıya anlatabildi.Kuzu kuzu yatıyor şimdi.
herkes haddini bilmeli. polis polisliğini bilecek. ceza kesilecek bir durum varsa normal bir konuşmayla konuşur cezayı kesersin sonrada iyi günler der gidersin. arkadaşın anlattığı gibi bir durum olduysa haklı bence. üniformasına güvenipte devletin verdiği yetkiyi kötüye kullanan egolarını tatmin etmeye çalışan memurlar çok malesef
karın boşluğuna yumruk ki belli karaciğere denk getirmişsin! adam 2 büklüm olmuş, sonra surata ya direkt yada kroşe geçirip yada aparkat belkide yere sermişsin yerdeykende tekmelemişsin vs. adamın bilmem neresinden kan alırlar KAN!