ilk cezamı yedim(alakasız hemde)

Ben 1 kere 2011 yılında ceza yedim o da dershaneden dosyamı aldım lakin emniyetten henüz ehliyeti almamıştım. Tüm motorları çeviriyolardı yani uygulama vardı 600 lira ceza yedim. Ondan sonra biçok çevirmeye denk geldim hiç artist polise rastlamadım. Hepsi güleryüzlü düzgün konuşan işini iyi yapan polislerdi.

Ben 1 kere 2011 yılında ceza yedim o da dershaneden dosyamı aldım lakin emniyetten henüz ehliyeti almamıştım. Tüm motorları çeviriyolardı yani uygulama vardı 600 lira ceza yedim. Ondan sonra biçok çevirmeye denk geldim hiç artist polise rastlamadım. Hepsi güleryüzlü düzgün konuşan işini iyi yapan polislerdi.

durmasaydın daha az ceza yerdin :D

valla haksız olsam amenna ama mudur duymus dedı yazdı cezayı ondan sınır oldum mudur gormus 300 yapmısın dese ondanda yazar bunlar ne gunlere kaldık

Motosikleti
ZX12R
motor neydi bu arada motorunuzdan bahsedermisiniz.. :rendeer: :sunny: :santa: :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

bidee profilinizi doldurabilirseniz..

resim şehir motor ismi felan güzel olur kanımca bence galiba sanırsam :queen: :flower: :bestmt: :king:

motor neydi bu arada motorunuzdan bahsedermisiniz.. :rendeer: :sunny: :santa: :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

bidee profilinizi doldurabilirseniz..

resim şehir motor ismi felan güzel olur kanımca bence galiba sanırsam :queen: :flower: :bestmt: :king:
motor 600 rr diger bilgiler gizli :)yaşadıgım şehir sürekli degişiyor su anda g.antep

Dün gördüm Yunuslar uzunları yakmış geziyorlardı :) cezalarda standart yok ki adamlar bugün farlara ceza yazalım yatın top caselere yazalım....

artık şaşırmam ss tarzı motorlaramı kıllar bilmiyorum geçen uzunyola çıkmıştım iki kişi hersey tamam sakin sakin ilerliyorum polis durdurdu beni eksozları patlak bagıra bagıra gelen cg tarzı iki motoru durdurmayı bırak bakmadılar bile bu gidişle 46 silindir moblytte geçecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

bugun karar verdim ve dilekçe hazırladım tam adliyeye dogru yola çıkacaktımki 1 mayıs oldugu aklıma geldi :)geri döndüm yarın ilk işim dilekçeyi vermek olacak sonucunu burdan sizinle paylaşırım artık 1 sene sonramı olur 2 sene sonramı bilmiyorum malum mahkemeleri biliyosunuz

bugun ynı memur arkadas yine aynı yerde durdurdu.yine uzunların yanıyor bah bu normal(kısa farı gösteriyor)bu göz alıyor(uzun farı gösteriyor)uzunu kapattım yanındayken bak bu far yanmıyor gördünmü dedi klasik .bende gerekli açıklamayı yaptım yine ceza yazmican degilmi dedim yok ne gerek var dedi seni tanıyoruz artık.(tabiki bu dilekçeyi vermeme emgel degil)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar