ilk cemre düştü!

Havalar ısınsın bakalım :)
Sözde ben bugün memlekete gidecektim motoru getirmeye, Gerze'de 30 cm kar varmış :queen:
Haftaya 10 derece civarı gözüküyor motorlar çıkar dışarı :)

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Havalar ısıncak desenize. Allah sabır versin soğukta kalanlara. Antalyamın gözünü seveyim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu günleri aralık ayından beri bekliyorum, haftaya havalar düzelecek. hatta şimdiden düzelmeye başladı bile, karlar hızla eriyor. motorcuların mevsimi başlamak üzere :)

4 aydır motosikletin selesine bile oturmadım.Hava o kadar soğuk ve yağışlıki .Şahsen eskişehirde 10 senedir böyle uzun bir kış yaşamamıştım.Hergün hava durumuna bakıyorum .Umarım düzelirde gezerim yahu çatlıycam sıkıntıdan artık.Bu balkanların sibiryanında canı cehenneme doğalgaz parasından iliğimiz kurudu

Motosikleti
Hero X Pulse 200
4 aydır motosikletin selesine bile oturmadım.Hava o kadar soğuk ve yağışlıki .Şahsen eskişehirde 10 senedir böyle uzun bir kış yaşamamıştım.Hergün hava durumuna bakıyorum .Umarım düzelirde gezerim yahu çatlıycam sıkıntıdan artık.Bu balkanların sibiryanında canı cehenneme doğalgaz parasından iliğimiz kurudu

eskişehir çok soğuk gerçekten ya, ben ocak ayında bursadan eskişehire motorla gittim eskişehirde motora binesim gelmedi. o kadar soğuktuki dışarı bile doğru düzgün çıkmadım. daha sonra sibirya soğukları gelmeden 1 gün önce kaçtım döndüm bursaya :) sonra yağan kar bir daha kalkmamış eskişehirden zaten :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Allaaaaaaaaaaaaaaaah :D
güneylere gidecek martılar kadar şenim artık!

o soğuklarda ameliyat eldiveni üstüne turuncu amele eldiveni onun üstüne yazlık eldiven 20 dakikalık sürüşte anca idare ediyordu

Gencler ,

Ben yollarda kar varken haric,sureklii motor üzerindeydim , cokta zevkliydi cokta keyifliydi :))

arkadaş düşsün ısında gidip motoru alayım. 1 hafta oldu motoru alalı havalardan mağazadan teslim alamadım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar