İlginç protesto

Naked-Riders-Sydney.jpg
Avustralya nın Başkenti Sdney de bir araya gelen motosiklet kullanıcıları savaşı ve amerika birlesşik devletlerini protesto etti.
protesto sekilleri biraz abartıya kaçtıysada onlar seslerini duyurmanın vermiş olduğu mutlulukla evlerine döndüler.ne dersiniz ülkemizdede bunu yapabilecek arkadaşlar çıkarmı ortaya??

Zaten herkes bızı kotuluyo bıde bole bıse yaparsak abooo sonucu dusunemıyorum :queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne yaa hiç sewmedim iğrenç görüntüler.... böle protestomu olur

Çıksa bile haberlerde magazin programı gibi hangisi daha güzel hangisi daha alımlı afedersiniz kimin (özür dileyerek söylüyorum) kıçı daha büyük vs vs vs bu şekilde haber çıkar. İnsanların çıplak olarak orda bulunma nedenleri ikinci planda kalır sonuç olarak sıfıra sıfır elde var sıfır :)

GKN

bu protesto yenimi yapılmış?
çünkü videoları vardı, izlemiştim die hatırlıyorum..

Biz yanı başımızda, komşumuz olan bir ülkede milyon insan katledilirken gıkımızı çıkarmıyoruz, adamlar 10.000 km öteden tepki gösteriyolar ve onlara tu kaka diyoruz.

Bravo.Aynen böyle devam.

Amerika onlara demokrasi ve özgürlük getiriyor ne katliya mı::ranntign hani 1 dünta savaşın zamanın da atalarımızı şerefsizce arkadan vurmamış olsalardı şimdi huzur ve rahat içinde yaşayacaklardı.trt 1 de banu avar ın belgeselinde bi ıraklı kürt ile reportajında amerika nın kendilerine özgürlük getirdiğinden bahsediyorlardı ve o kadar inanarak söylüyordu ki bahsedip dursunlar bakalım.aslında bizde hakkımız olan musul ve kerkük ü de alsak bali oradaki türkmenler rahata bulsalar.o yörenin insanının atalarımıza yaptıklarını unutmayın.TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok geyik cok gereksiz bir yontem. Bunun kulturle modernlikle vs. bir alakasi olamaz. Tamamen olcusuzluk...

NOT: Savas karsiti olmalari konusunda biz de ayni fikirdeyiz o ayri mesele...

yabancıların protesto anlayışı çok garip, ya popolarını gösteriyorlar ya da memelerini...sanki soyunmadan protesto etmenin başka yolu yok..Teşhirci ruhlu insanlar, eminim evlerinde protesto edecek bir şey olsa da soyunsak diye bekliyorlardır.

Benim bu protestoya katılabilmem için önce kaskıma siyah vizör almam lazım. :cherry: Ama yok abi ben yinede protesto yapmayayım, kalsın... :cherry:

Onlar yapıyor diye bunu yapmak zorunda değiliz ama hepimiz aynı tişörtü giyinip bi protesto yapılabılır tabi gerekirse

Naked-Riders-Sydney.jpg

O değil de sondaki motosiklet ya Cbr250 ya da Cbr400... o motoru bana versinler ben de çıplak binerim :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir yerden resim bulup, altına uyduruk şeyler yazıp bir de yorumlamayın arkadaşlar.
Ya da yapılmış uyduruk yorumları hemen gerçekmiş gibi kabullenmeyin.

Resimde gördüğünüz insanlar savaş karşıtı falan değiller.
MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN
teması altında yapılan bir eylem bu.
Madem motosikletlere dikkat etmiyorsunuz, biz de kendimizi size böyle farkettiririz mesajı taşıyor ve yıllar önce yapıldı.
Forumda arama yaparsanız videosunu da izleyebilirsiniz.

Son olarak şunu da unutmayın.
Herkes hakettiğini bulur....:wiinkk:

O zaman adamlar 10.000 km ötede motorcuları karşı yapılan zulmü protesto ediyor biz hiç birşey yapmıyoruz demek istiyorum:p

Oldu mu? Şaka bir yana, gerçekten bu konuda hiç birşey yapmıyoruz...(Hangi konuda yapıyoruz ki?)

:queen:ayyy valla jess düşünemiyom valla iğrenççç yada rolo valla fena olurduuu

Sanki daha önce bunun videosunu izlemiş gibiyim...:silent:

Bide bu savaşkarşıtı olarak yapılan bir eylem değildi..:pr:

Motosikletlileri fark etmedikleri için yapılmıştı sanırım...:wiinkk:

Bir yerden resim bulup, altına uyduruk şeyler yazıp bir de yorumlamayın arkadaşlar.
Ya da yapılmış uyduruk yorumları hemen gerçekmiş gibi kabullenmeyin.

Resimde gördüğünüz insanlar savaş karşıtı falan değiller.
MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN
teması altında yapılan bir eylem bu.
Madem motosikletlere dikkat etmiyorsunuz, biz de kendimizi size böyle farkettiririz mesajı taşıyor ve yıllar önce yapıldı.
Forumda arama yaparsanız videosunu da izleyebilirsiniz.

Son olarak şunu da unutmayın.
Herkes hakettiğini bulur....:wiinkk:

mike suarez nickli arkadaş yanlış haber yayınlayıp üyeleri yanlış bilgilendirmekten ban yiyecek o zaman!
yanlış hatırlamıyosam forum kurallarında böyle bi madde vardı yanlışım varsa düzeltin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar