İlginç Motosiklet İlanı :)

kim

zevk ve renk meselesi benimde hayalim mesela arabadan yatak yapmak tır :))

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu abimiz kesin yeni evlidir ve bir yeni evli hevesi ile marjinallik yapmak istemiştir büyük ihtimal çocukken yada bekarken bir filmde görmüştür içinde kalmıştır

şimdilerde hevesi geçtiği ve yange bu durumdan fazlasıyla sıkılmaya bağladığı için okutcak yer arıyor bu çirkin japon hurdasını:queen:

Bence dekoratiflikten çok sinir bozucu bişey. Rasgele sprey boyayla boyanmış, farı ve diğer tüm aksesuarları olmayan ve beni onar diye bakan bir motosiklet. Ben onun karşısında rahat edemem açıkçası.
otopsici senin verdiğin daha fena :mrgreen:
yaş 18, 600cc 4 silindir küçük geliyor, hayabusaya geçecek, şeytan gibiymiş ayrıca.
Bu motora bile aynayı yakıştıramayıp sökmüş bide..
Apaçiler parayı bulunca böyle oluyor demekki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence dekoratiflikten çok sinir bozucu bişey. Rasgele sprey boyayla boyanmış, farı ve diğer tüm aksesuarları olmayan ve beni onar diye bakan bir motosiklet. Ben onun karşısında rahat edemem açıkçası.
otopsici senin verdiğin daha fena :mrgreen:
yaş 18, 600cc 4 silindir küçük geliyor, hayabusaya geçecek, şeytan gibiymiş ayrıca.
Bu motora bile aynayı yakıştıramayıp sökmüş bide..
Apaçiler parayı bulunca böyle oluyor demekki.

iyi baktınız mı? iki ilanda aynı motora ait :)

Mersin İl Temsilcisi
motosiklet ilanlarında kendi resmini kullanana uyuz oluyorm.

ilana gelince garibim rr kimbilir o şeytanın elinde ne ızdıraplar çekmiştir. ilanın birinde tarz degişikligi diyor digerinde ise hayabusa istiyor.

TAMAM İŞTE, ss'den st'ye geçiyor :p

Belki verilmiştir ama olsun. Motosiklet ilanı değil ama okuyunca ve resimlere bakınca çok güldüm. :mrgreen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay

Walla ben konyadayım, ing.öğretmeniyim ve konuyla her ne kadar alakam olmasada birisinin dediğine göre onun yalancısıyım o araç, bu özelliklere sahip olan araç ismi çıktığı için 8-10 milyar gibi bir rakama satılmış diye duymuştum,millet bilmemne.comdaki enteresan ilanı merak etmek için sırf bakmak için geliyormuşmuşmuş demişti benim ders verdiğim birisi, bilgilerinize..... oturun da ağlayın, çok ciddi söylüyorum ha :)

Heybe konusunda dalga geçmeyin aga :)
Özellikle yazlık ve köylük yerlerde, herkeste bir adet scooter var, genelde 100'lük hepsi.
Asya kanuni tarzı, parası olan yamaha cripton alıyo. Ama herkeste o heybeden var. :) accaip kullanışlı bi şey pikniğe falan giderken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar