İlginç Hediye Fikri*

Valla ben yine de dikkat et derim.
senin adam artik kurufasulyeden nefret ediyor olabilir.:p

Ne hediye alman gerektigi konusunu dusuneyim biraz.
Sonra yazarim.

Kendine kurdela tak fikrinden uzak dur.
Içinde ne oldugunu bildigi hediye paketleri, insanlari heyecanlandirmaz.:cherry:

Emin misin abi. O şimdi asker.. :mrgreen:

Neyse özelden bi fikir aldım Yeşim sağolsun. Sanırım onu yapacağım. ::blushani

yemek konusunda ısrarcıyım yemek yap arkadaşa kurdele falan karın doyurmaz :)

içinde birlikte izleyeceğiniz filmler olan bir mediaplayer da hediye edebilirsin aslında, neyse aklında bişeyler oluşmuş sanırım

yemeğe götüreceğim demişsin de götürme kendin yap daha makbule geçer

Son düzenleme:
Ben 3 litre 20W-50 yaga tavım.Her sene oldugu gibi AKM de fuar var.Gider incik bonduk bişeyler alırım heralde.

Bizim de 4 yıl oldu al al hiç bişey kalmamış ve şuan asker. Alacağım şeylerde sınırlı. Değişik bişey istiyorum. Sigara kullanmıyor çakmak almadım bi tek ona.. Tespih falan da alasım yok. O seviyor da ben sevmiyorum.. :) Ayıcık genel de o bana alır. :mrgreen:

valla bizimde 4buçuk sene oldu. herşeyi aldım. hatta hediyeye verdiğim parayla bi f560gs alırdım yani:) neyse. şimdi zaman daralıyo, napıcam ben.

abi hayatta kara kara dusunmem ne alcam diye zaten hediye alip birde sonunda kavga etmek var ben sorarrim ne istedigini hatta en cok ugradigi magazalardan birkacini gezdiririm ne istiyorsan onu al beni mesgul etme hesabi..birsey yapacaksak iki tarafinda mutlu olmasi lazim...

abi hayatta kara kara dusunmem ne alcam diye zaten hediye alip birde sonunda kavga etmek var ben sorarrim ne istedigini hatta en cok ugradigi magazalardan birkacini gezdiririm ne istiyorsan onu al beni mesgul etme hesabi..birsey yapacaksak iki tarafinda mutlu olmasi lazim...

Hediye aldığınız da neden kavga ediyorsunuz ki onu anlamadım.. :silent: Bu kadar baştan savma alacaksanız zaten hiç almayın, bir kadın önemsenmek ister. Eğer gerçekten seviyorsa hediyenin ne olduğu değil önemli olan onu düşünmeniz bile onu mutlu eder. Benim nişanlım şuan askerde bile bana sürpriz planlıyor. Erkek dediğin ince olur, kadının her dilinden anlar. :wiinkk:

erkeğe alınacak hediyeleri etki sırasıyla soyliyım: saat kullanıyorsa güzel bir saat alabilirsin, saat kullanmıyorsa zippo çakmak, yada güzel bir parfüm (avon daki uyduruk şeylerden değil).
Şahsen alıp bir köşeye atılacak şeylerin erkekleri mutlu etmediğini düşünüyorum.

erkeğe alınacak hediyeleri etki sırasıyla soyliyım: saat kullanıyorsa güzel bir saat alabilirsin, saat kullanmıyorsa zippo çakmak, yada güzel bir parfüm (avon daki uyduruk şeylerden değil).
Şahsen alıp bir köşeye atılacak şeylerin erkekleri mutlu etmediğini düşünüyorum.

bravo fiufiyt ::biggrinn süper temsil ettin bizi :) şahsen ben de bana hediye alınmasından hoşlanmam çünkü genelde hiç ihtiyacım olmayan gereksiz şeyler alırlar kenarda atılır kalır :p gereksiz bi hediye alınmasındansa günün anlam ve önemine uygun küçük bir kutlama daha memnun edebilir biz erkekleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeschim yengenin fikrine ilave olarak eklenmesi gerekenler.:)

1- Bir tencere yaprak dolması
2- Bir tepsi börek
3- Bir tepsi baklava

Evettttttttttttttttt sürprizim tamamdır ama tek bi sorun var aşkıma ağzımdan kaçırdım telefonda :mrgreen:
Zaten hiç beceremedim 4 senedir ona sürpriz yapmayı. Ben çok heyecanlanıyorum o da eşşek bu heyecanımı kullanıyo. :queen: Ağzımdan lafı alıyo. :queen:

VIA

Eğer nisanlınızda sizin gibi tutkuluysa MOTOSİKLET kiralayın :)

İkimizde motorcuyuz zaten.
Benim motorum var onun kini sattık askere gitmeden önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar