xt600'ü de elin adamına değil bana soracaksınız!
en çok bana soracaksınız!
ben saksı değilim!!!
yaşaaaa...
xt600'ü de elin adamına değil bana soracaksınız!
en çok bana soracaksınız!
ben saksı değilim!!!
Sahibinden.com da satış yaptığımda böyle diyaloglara maruz kalmamak için mesaja kapatıyorum. Ciddi olan arıyor.
Sizi tanımasam da yorumlarınızı gv 650 başlığında okuyordum, muhtemelen o uzun açıklamaları gv 650 satarken yazmışsınızdır... Ben de iki kez gv 650 kullandım satarken komik diyaloglar oluyor gerçekten, çin malı mı abi bu diye başlayanlar mı istersin, kaç basıyor mu ararsın...
Bu yüzden sanırım bana cevap yazan arkadaş da haklı kendince, çünkü senet sepetle adam dolandırıcısı da mesaj yazıyor, ilk kez motor alacak adam da yazıyor, elindeki patlak motoru takasla iteklemek isteyen de...
Sahibinden.com ilanlarindan numarami kaydedip defalarca arayanlar var. 2010 yilinda 2009 model aprilla ilani vermistim simdi ne ilan var ne motor ama hala arayipta " birader seni aprilla diye kaydetmisim kimsin sen" diyen denyolar oluyor. Dolayisi ile adam artik bikmis olsa gerek ki sana patlamis. Bu arada dr 650 nin saglamini bulmak cok zor.. biz 1 tane yaptik kome krank kol piston silindir degisti. Pc de yapim asamasi resimleri var alacak olursan paslaşiriz. Parcalari zor bulunuyor ve pahali haberin olsun ayrica agir motosiklet arazide sıkıntı.
Aslinda diyalog yedek parca mevzusuna girmenle aninda ucurumdan asagi yuvarlaniyor. Sonrasindada xt muhabbeti yapiyorsun ve bitirici cumlen en sonda 2 hafta sonra diye basliyor.![]()
Adamin cevabi senden kurtulmak icin yazdigi ortada.
Direk adama desenki ben bu motorlar hakkinda hicbisey bilmiyorum ilk agizdan ogrenmek istiyorum. Ozaman verecegi cevap olumsuz oldugunda tartisilirdi.
Forumda da bu sekilde tersleyen yazilar oldugu gibi ayni cevabi surekli tekrar etmekten sikilmayanlarda var.
Bunlardan biride benim. Aslinda terslenen sey insanlarin meramini anlatmak icin caba gstermeyisleri ve hatta hicbisey icin caba gostermeyisleri.
Bu topici buraya acip kendi hakliligini tescil etmeye calisacagina terslenme sebini anlamak icin biraz caba gisterebilirdin.
Tam bir nasihat kivaminda oldu ihtiyarliyorum galiba.![]()
ben kesinlikle seni tanımıyorum
o halde söylemeliyim: "haksızsın ulennn!!!bir!!"![]()
banada sen motoru kız almışın dul satıyosun diyo adamın biri![]()
Artık beni tanıyorsun arkadaşım ona göre artık her mesajda tam destek ::friends:![]()
Artik eskisi gibi sacma sapan mesajlar gelmiyor. Sahibinden mesajlara sinirlama ve filtre koymus durumda.