ilginç bir olay

sevgili arkadaşlar.bugün çok ilginç bir olay yaşadım.sizinle paylaşmak istedim.
dün sabah erkenden işe gitmek için çinli 150 cc lik scooterime bindiğimde farlarının sol sinyalin yanmadığını ,kornanın ve benzin göstergesinin çalışmadığını gördüm.bunun dışındaki tüm elektrik aksam çalışıyordu canım çok sıkıldı hemen tüm çinlilere sayıp dökmeye başladım.neyse öğleden sonra işyerimden izin alıp tamirci ustasına götürdüm bıraktım.
akşam üzeri gidip aldım.herşeyi çalışıyordu.ertesi günü (bugün sabah saat 7)yine erkenden işe gitmek için motora bindim marş basmıyor farlar yanmıyor vs bildiğim bütün küfürleri sayıp ayak marşı ile çalıştırıp işe gittim:pr:.
tabii akşam üzeri iş çıkışı doğru ustaya gittim.kavgaya da hazırım ya ustacım dünden bugüne nasıl oldu bu iş deyince o da şaşırdı akşam iyiydi herşey çalışıyordu gibi hayret cümleleri mırıldanmaya başladı.bir yandan da motorun etrafında dolanıp sağına soluna bakıyordu.sonra birden geri sıçradığını ve burda fare var diye bağırdını duydum:cyclopsan
inanmadım tabi ama hemen gidip gösterdiği yere baktım.tam benzin kilometre vs göstergelerinin olduğu yerde resmen irice bir fare bize bakıyor.ikimizde çok şaşırdık ve gülmeye başladık.:p
meğer tüm o bölgedeki kabloları dişleyen bu yaratıktı. kovalamak için kaputa vurduğumda dışarı çıkmak yerine motorun iç taraflarına kaçtı.bende mecburen motoru ustada bıraktım.o yarın her tarafını açıp kontrolları yapacak.kabloları düzeltecek.hergün kullanılan bir motorda böyle bir olayın olması bana ilginç geldi.
sizin de başınıza benzer bir durum gelirse olasılıklardan birininde fare olabileceğini düşünürsünüz artık.:)

bu kadar olur ancak :D vay be nasıl girmiş hayret grenajlarda açıklıkmı vardı

hayır üstelik her akşam motorun üstünü branda ile sıkıca kapatırım.

fare cinli olmasin?ordan gelmistir belki motorla beraber buyumustur icinde:mrgreen:

Oldukça ironik aga Motorumdan Bulandırma Benii yolda giderken böle bazen altından Bişe varmış gibime gelio zaten..:) 1 kere kedi birden girdidi be giderken o günden beri aklıma gelio...:cyclopsan

Bu insanoğlu nede kararlı ki; bir bakarsın motora kediler dadandı,neyapacağız,şimdide fare olacak şey değil.Tanıdığımın kızı kafeste fareye bakıyor ,a canım deyip eline alıp seviyor...ne var şikayet edecek seninde havan olsun çınli farem dersin hiç olmazssa.tabii şaka .hayret ettim.muzur hayvan.katli vaciptir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehheh fareye bak saklanmış bide oyun oynuyor kabloları yiyerek gerçekten ilginç

hayır üstelik her akşam motorun üstünü branda ile sıkıca kapatırım.

fare garibim de bakmış kapalı alan, dar falan, tam ona göre. Girmiş içeri. Bir de kablolar falan var kemirecek, canı da sıkılmaz, meşgale hazır. Biz de gitmiş fareye suç buluyoruz. sen git o kadar ortam hazırla. Yok arkadaş farenin suçu.:queen:

aklımızda bulunsun da, baktık durduk yere elektrik aksam bozuksa ilk şık "fare vardır", ikincisi "akü bitmiş".....:wiinkk:

Büyük geçmiş olsun. Bir de seyir esnasında pat diye fark edip kaza felan yapsan. Off aklıma geldi de, başıma gelse ben garanti kaza yapardım herhalde.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
havalar soğudu farın olduğu bölüm sıcak olduğu için fareler sıcağa çok duyarlıdır oraya yatmış karnını doyurmak içinde kemirmeye başlamış

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
gerekli malzemeler ilave fare ilacı(zehiri) sinek spreyi
hehe

Son düzenleme:
benim başımada geldi benzer bi olay ama kediydi...sabah dükkana geldim motoru kilitleyim içeri girecektim....küçük bi kızın motorun içinde kedi var dediğini duydum önce inanmadım sonra alttan küçük bi boşluktan yavru bikedi gördüm 1-2 dakika içinde çıktı...kız söylemese yavrucak belki yolda motordan düşecekti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar