ilginç bir olay..saşırdım...:S..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya garibimin fotoğraf makinası yok ,senin hoşuna gittiği fotağraflarını aşırmış, adamı neredeyse kodese tıkacaksınız:cherry:

siyah 600 RR'ı olan bi arkadaşımıza da olmuştu böyle. muhtemeen resimleri bizim siteden alıp saçma ilan verenlerden birisi. :)

peki böyle birisini tanıyomusun aradınmı? :)

By digi_boy26

ama bayağı bi fiyatta biçimiş o motosikletin sıfırı 2300 :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla buraya yazdıktan sonra sayfa görüntüleme 250 lere çıktı....:)..şikayet değil de resmin bana ait oldugunu söyleyip siteyi bilgilendirdim..ilan sahibine de tanımıyorum mesaj attım ama cevap gelmedi..:)
ortalıgı da velveleye verdik yarın birgün motoru satarken görürseniz linç girişiminde bulunmayın sonra..:):D:D

Kardesim Sen dua et sadece motorunun resmini koymuslar...
Motorcu sapık diye gazetelere baska resim bulamamıslar gibi resmi cıkan 2 cocuk babası arkadaslarımızda var :)

sadece bu stye attıgın resımler burada cıkmıyor,
google'e ye girip,
motorunun marka ve modelını yazınca GÖRSELLER'den resimler çıkıyor,

belkıde o şekılde yapmıştır ,

ve kırmızı motoru vardır senın resmıde kullanmıs olabılır,

sanırım bu şekılde bulmuş olabılır,
işte bak resım sol üst kenarda...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardesim Sen dua et sadece motorunun resmini koymuslar...
Motorcu sapık diye gazetelere baska resim bulamamıslar gibi resmi cıkan 2 cocuk babası arkadaslarımızda var :)

demekki google de yazınca onun resmi de çıkmış..:) öyle bişey çok daha sakat bi durum gerçekten..:)

sadece bu stye attıgın resımler burada cıkmıyor,
google'e ye girip,
motorunun marka ve modelını yazınca GÖRSELLER'den resimler çıkıyor,

belkıde o şekılde yapmıştır ,

ve kırmızı motoru vardır senın resmıde kullanmıs olabılır,

sanırım bu şekılde bulmuş olabılır,
işte bak resım sol üst kenarda...

evet kardeşim dogru söylüyorsun..ama bu resimler kullanıcıya özel yani biri gördüğü zaman ''ha bu kendi motoru'' diyecektir..resim temsilidir gibi bir ibare düşülmesi gerekli aslında..farklı amaçlarla yapmış olabilir bunu irdelemekten çok tesadüfen bana denk gelmesine şaşırdım aslında..:)o yüzden hemen paylaşayım dedim sizlerle de..:)

Son düzenleme:
senin motorunu satamayacağına göre sorun yok gibi, ama sen genede ilan sayfasında ki hata linkine tıklayıp durumu belirt. Bir de kamil yazmış evden işe işten eve diye, ama fotolar öyle demiyo maşallah biri uzun yol, biri dağda kırda çekilmiş evle işi arasında ki mesafe uzun herhalde :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sorun yok zaten..:)
adamın evi kocatepe de işi de ankara da olabilir..;)..:)

bu ne yha_?

arkadaşlar az önce farkettiğim ve çok şaşırdıgım bi olayı paylaşmak istedim..olay şu ki
http://www.sahibinden.com/2_500km_2...dys_125cc-65WQQaXQQ12552397WQQpXQQdisplayitem

verdiğim linkte satılık olan motor bizzat benim motorum ve resimlerde biri ankaraya giderken benzinlikte diğeri de kocatepe de çektiğim fotodur..:)..benim motorumu mu satıyolar ne..:)..bu resimler sadece bizim sitemizde mevcut..acaba bu arkadaş ta üyelerden bitanesi mi merak ettim..ne adamlar var ya..:)
napsam ki şimdi gidip motorunu :(motorumu) parçalasam mı..:)
size de böle bişey oldu mu hiç merak ettim..yoksa tek talihli benmiyim..:)
ben cok iyi biliyorum bu senın motorun_! ben windy e bakarken foton vardı evet sadece bızım sıtemızde bence o sadece göstermelık koymustur belkı ama çok komedi birşey olmuş_?:queen:

http://www.sahibinden.com/obir_japo...bir_keyif-01WQQaXQQ12858217WQQpXQQdisplayitem

bu ilandaki 2. resim benim 2 sene önce çalınan motorum;

http://www.sahibinden.com/boyle_mak...htiyactan-02WQQaXQQ10947748WQQpXQQdisplayitem

bu ilanda ki ilk resimde (tekerde çekilen) bikaç ay önce kaza yaptıım motorumun resmi üstündede bizzat ben, hatta avatardada bu resim mevcut

ilginç dimi :p

Demekki adamın içinde kalmış tek teker olayı. Valla bravo:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
acaba aynı adam mı ki araştırmak lazım....:p

Böyle durumlarda bi sorun olurmu, başına iş acarmı bilmiyorum ama ben sahsen motorum fotosunun bu amaclar için kullanılmasını istemezdim... Zaten o ilanda da bi mavi koymuş bi senin motoru koymuş. Ne olsugu belirsiz yani. Bu şekilde o motoru zor satar... Kim bilir belki bircogumuzun motoru bu ilanlara kapak olmuşdur da haberimiz yoktur....

2.250 TL
Osmaniye / Merkez / Diğer
İlan Tarihi 15 Şubat 2009
Marka Kanuni
Model Windy 125
Tipi Super Sport
Motor Hacmi 126 - 250 cm3
Motor Gücü 126 - 150 arası
Silindir Sayısı Tek Silindir
Renk Bordo
Km 2500
Üretim Yılı 2008
Durumu İ kinci El
Takaslı Evet
Türü Satılık
Kimden Sahibinden

yorumların tamamını okuyamadım dikkatimi çeken 3 şey oldu;
sizinde dikkatinizi çektimi motor 125 cc ama 126dan büyük olarak girmiş 250 cc yani "YALANN" süpersport demiş "YALANN" motor gücü 126 üstü demiş "YALANN" :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar