ilgimi çeken bir konu var yardım edermisiniz ?

avrupada beygir sınırlaması fln varmış ya hani 50 beygirliği 30 beygirle sınırlıyorlarmış onu türkiyede yapabilirmiyiz ? yapabilirsek nerelerde olabilir ? ona göre bir cbr 1000 rr yada hornet alıp 40 beygirle sınırlıyacam nihohahah :p :queen: :bounce:

avrupada beygir sınırlaması fln varmış ya hani 50 beygirliği 30 beygirle sınırlıyorlarmış onu türkiyede yapabilirmiyiz ? yapabilirsek nerelerde olabilir ? ona göre bir cbr 1000 rr yada hornet alıp 40 beygirle sınırlıyacam nihohahah :p :queen: :bounce:
aldığın motoru kasaba götürüyorsun.kasap gece kimse görmeden o beygirleri kıyma yapıyor.
şaka bir yana neden böyle birşey yapacaksın ki?ne işine yarayacak fazladan ödediğin 10-15 bin ytl.düşük güçte aynı görüntüyü veren birşey alırsın olur biter.

bence olabilir..mesela motoru bir müddet kullanmıyacak, bir arkadaşııza emanet edeceksiniz... ona güvenemiyorsunuzda...yaparsınız güç limitörünün ayarını 40 hp.. o sinirden çatlarken :)pr:) siz içiniz rahat işinize bakarsınzı :)mrgreen:)...

millet dha hızlı gitsin diye rodaj süresince 40-50 kmde gidiyor sen yavaş gitmesini istion :silent:

egzosta patates tıka emin ol beygiri düşer :queen:

güzel bir yöntem :mrgreen: neden böyle birşey yapmak istediğimi merak ediyorsanız ss lere bayılırım ve de güçünden korkarım :cherry: beni korkutmayacak limitleri zorlasam bile düşük hızda gidebileceğim bir 1000'lik makina istiyorum :) para sorun değil yapabilirmiyim merak ediyorum

sen al 1000RR onu bana ver ben sana hyosungu veririm alışana kadar onu sürersin sonra geri takas yaparız uygunmu :)

off ya yokmu öyle birşey ben var diye duymuştum ama neyse boşverin o zaman vfr 800 e kaldık :p şaka şaka

off ya yokmu öyle birşey ben var diye duymuştum ama neyse boşverin o zaman vfr 800 e kaldık :p şaka şaka
ya olur da millet dalga geçiyor.
madem niyetin görüntüyle hava atmak:
hyosungların 250 likleri bile aşırı ilgi çeker şu sıralar.paran çoksa ver fazladan 10000 ytl rahatla gereksiz bir işe.

ya olur da millet dalga geçiyor.
madem niyetin görüntüyle hava atmak:
hyosungların 250 likleri bile aşırı ilgi çeker şu sıralar.paran çoksa ver fazladan 10000 ytl rahatla gereksiz bir işe.

:mrgreen: aslında amaç hava atma değil benim o şekle bayılmam :p en çok da arka lastiğe bayılıorum 190'lık lara. acaba alırsam nerede yaptırabilirim honda servisi yaparmı ki :silent:

Bilgilerinizin kaynagi yok ise ve bunu kaynak veya isim aciklamasi yapmadan beyan ediyor iseniz sonuc su anda ki gibi olusan bos bir topic polimigi dir.

Lutfen hatali bilgileri site sakinleri ile paylasmayin!!:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar